Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακραίες εξελίξεις τις οποίες δεν θα φανταζόμασταν ποτέ, κυριολεκτικά, πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων, (στα οποία και η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον...) καθώς η αλήθεια θα λάμψει και οι μάσκες θα πέσουν μία προς μία! Η οικογένεια του Άγγελου κρύβει μυστικά τα οποία αν αποκαλυφθούν θα διαλυθούν τελείως πολύ περισσότερο από ότι τώρα που ο καθένας κοιτάει πως να φυλάξει τον εαυτό του!

Ο Αλέκος έχει πλαστό πτυχίο Νομικής και δρα τόσα χρόνια παράνομα

Το παρελθόν του Αλέκου του χτυπά την πόρτα, και ένα πρόσωπο φέρνει αποκαλύψεις μαζί του, οι οποίες μπορούν να τον καταστρέψουν ολοκληρωτικά! Η θεία του γνωρίζει από πρώτο χέρι πως δεν πήρε ποτέ του πτυχίο από τη Νομική Σχολή, αντιθέτως έχει ένα πλαστό πτυχίο, το οποίο τον βοήθησε με ύπουλο τρόπο να φτάσει ψηλά στον κλάδο!

 Ο Αλέκος δεν είναι δικηγόρος

Ο Αλέκος όταν αντιληφθεί πως αυτό έγινε γνωστό γίνεται πυρ και μανία καθώς ξέρει πως ο γιος του γνωρίζει για αυτό και πως με την πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξει να τον στείλει κατευθείαν στην φυλακή! Θα το κάνει όμως;

Ανατροπή! Στοιχείο για τη δολοφονία του Κοσμά βγαίνει στη φόρα

Το πρόσωπο του Θοδωρή θα είναι στην επιφάνεια στους Παγιδευμένους ακόμα και αν κατάφερε να αποδείξει, πως δεν είναι εκείνος, που δολοφόνησε τη Μυρτώ τόσο αποτρόπαια και αδίστακτα.

Η συμπλοκή, που είχε με τον Κοσμά, τον πατέρα της οικογένειας Ροδίτη τον έκανε να πιστέψει, πως εκείνος τον σκότωσε εν τέλει. Έτσι λοιπόν εκείνος και ο πατέρας του, παρά τις αρχές του έκρυψαν το πτώμα (δείτε εδώ πως το εξαφάνισαν) και έτσι νόμισαν, πως ξεμπέρδεψαν.

Μια ανατροπή αναμένεται να δούμε στα νέα επεισόδια, καθώς σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο θα βρεθεί ξαφνικά το πορτοφόλι και προσωπικά αντικείμενα του Κοσμά. Τότε είναι, που η οικογένεια του θα ενημερωθεί, πως ο Κοσμά δεν είναι στα καράβια και έτσι ξεκινάει η ανατροπή.

Παγιδευμένοι Κοσμάς Θοδωρής spoiler

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Γροθιά στο στομάχι αυτή η σκηνή...» - Ξέσπασε το twitter με την ομολογία του Άγγελου στην Άννα

Παγιδευμένοι Spoiler: Σοκ! Ο δεύτερος εραστής της Μυρτώς μετά τον καθηγητή της