Από Ελένη Μήτση

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη, πως ο Άγγελος είναι ο δολοφόνος της Άννας στη σειρά Παγιδευμένοι, εξίσου έντονη ήταν η σκηνή, που ο δικηγόρος ομολόγησε την πράξη του αλλά και την αιτία αυτής στην Άννα (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Η κοπέλα τα έχασε, καθώς δε μπορούσε με τίποτα να ακούει, πως άξιζε να φύγει η Μυρτώ από τη ζωή. Έτσι λοιπόν, μετά από την τόσο έντονη ομολογία τα υπερασπιστικά μηνύματα του twitter προς την οικογένεια Ροδίτη άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Οι αντιδράσεις στο twitter με την ομολογία του Άγγελου

Ο τρίτος σοκαριστικός φόνος που φέρνει τα πάνω κάτω

Η σειρά Παγιδευμένοι έκανε πρεμιέρα πριν από ένα μήνα περίπου μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί ήδη δυο φόνοι στην πλοκή: Αυτόν της Μυρτώς κι αυτόν του Κοσμά (δείτε εδώ ποιος θα εξαφανίσει το πτώμα του). Στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr θα έχουμε κι άλλο αιματηρό περιστατικό.

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει η αστυνομία θα συλλάβει τον Άγγελο για τον φόνο της Μυρτώς και θα τον χώσει στη φυλακή. Από εκεί μέσα αυτός θα προσπαθήσει να ρίξει τον φόνο αλλού και συγκεκριμένα στον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος μέχρι τότε είχε αναλάβει την υπεράσπισή του. Μετά ο Χατζής θα ψάχνει στοιχεία για να ενοχοποιήσει το ίδιο του το παιδί ώστε να γλιτώσει τον εαυτό του από της φυλακής τα σίδερα.

Παγιδευμένοι - αποκλειστικό τρίτος φόνος

Ωστόσο, ο μεγαλοδικηγόρος κρύβει ένα πολύ ένοχο μυστικό (δείτε εδώ ποιο) και θα δεχθεί να βοηθήσει τον γιο του να βγει από την φυλακή παρά τις κατηγορίες που του απέδωσε. Κάποια στιγμή, λοιπόν, με τη βοήθεια των γονιών του, της Υβόνης και του Αλέκου, θα βγει από τη φυλακή με σκοπό να μπει στο νοσοκομείο να νοσηλευτεί επειδή δεν νιώθει καλά.

Όταν όλα θα είναι καλά για τον Άγγελο θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη φυλακή. Λίγο πριν φθάσει όμως στη φυλακή κάποιοι θα φροντίσουν να βάλουν τέλος στη ζωή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αθηνά Ροδίτου: Καμία σχέση με την «Μυρτώ» των Παγιδευμένων - Το Instagram και οι φωτογραφίες με τα μαγιό

Τηλεθέαση prime time (24/10): O πρώτος έκανε 24,2 και ο τελευταίος 2,0 - Ποια προγράμματα ξεχώρισαν