Από Ελένη Μήτση

Eκεί που κάποιοι θα έλεγαν, πως οι αλήθειες αποκαθίστανται στους Παγιδευμένους και σιγά σιγά μπορεί να πάρει τον δρόμο της η σχέση του Δημήτρη και της Άννας, μια νέα εξέλιξη θα έρθει και θα παγώσει το μεταξύ τους.

Το κοινό αρχίζει και αντιλαμβάνεται τα κόλπα της δικηγόρου για να φέρει πιο κοντά της τον εισαγγελέα, εκείνος όμως δε μπορεί να αφεθεί στο έπακρο. Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Ροδίτη να κάνει μια ερωτική εξομολόγηση...

Η Άννα νιώθει συναισθήματα για τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης αν και δεν τη βλέπει φιλικά μπαίνει στο δίλλημα και της εξηγεί όσα ξέρει για την παρελθοντική σχέση των πατεράδων τους και αυτό φυσικά θα βάλει φρένο στα συναισθήματα της κοπέλας...

Παγιδευμένοι αλλαγή προγράμματος

Επιτέλους λύτρωση για την Άννα και τον Δημήτρη

Στους Παγιδευμένους, την ώρα που ο Αγγελος αποφυλακίζεται καθώς υπάρχουν ελλιπή στοιχεία στην υπόθεση, η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκουν ένα ακράδαντο στοιχείο που θα οδηγήσει στην καταδίκη του.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV24

Η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκονται αντιμέτωποι με τον χρόνο καθώς κάθε λεπτό που περνάει φέρνει τον Άγγελο πιο κοντά στην αποφυλάκιση. Τα περιθώρια στενεύουν δραματικά. Δικηγόρος και εισαγγελέας πηγαίνουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της Μυρτώς μέσα στον κάδο. Προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιον γείτονα που να είδε κάτι. Χτυπούν την πόρτα ενός πιθανού αυτόπτη μάρτυρα. Δεν τους ανοίγει κανείς. Φεύγοντας όμως βλέπουν κάποιον να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Ξαναχτυπούν την πόρτα επίμονα.

Τους ανοίγει ένας άντρας. «Θέλουμε να σας ρωτήσουμε αν είδατε κάτι το βράδυ του θανάτου της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στον κάδο», του λένε. Εκείνος διστάζει. «Δεν είδα τίποτα», απαντάει αλλά η Άννα και ο Δημήτρης ξέρουν ότι δεν λέει αλήθεια. Η Άννα εκνευρίζεται και ο Δημήτρης την απομακρύνει.

Παγιδευμένοι Άγγελος

Στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον άνθρωπο αυτό να του πει όσα ξέρει και να βοηθήσει να κλειστεί στη φυλακή ο δολοφόνος. «Ήμουν φυλακή για 10 χρόνια επειδή βοήθησα μια γυναίκα στο πάρκο όταν της επιτέθηκε ένας άντρας. Τον χτύπησα με μια πέτρα για να σταματήσει, σκοτώθηκε και τελικά πήγα εγώ φυλακή», του αποκαλύπτει εκείνος. Ο Δημήτρης και η Άννα φεύγουν. Αργότερα όμως πηγαίνουν και τον ξαναβρίσκουν. Εκείνος πείθεται και τους δίνει το βίντεο όπου είχε τραβήξει με το κινητό και φαίνεται πως ο Άγγελος ήταν εκείνος που έβαλε τη βαλίτσα στον κάδο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα - Στο νοσοκομείο η...

Παγιδευμένοι: «Γροθιά στο στομάχι αυτή η σκηνή...» - Ξέσπασε το twitter με την ομολογία του Άγγελου στην Άννα