Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» μιας και σύντομα θα αποκαλυφθεί πως η Μυρτώ, πέρα από τον καθηγητή της, είχε ακόμα έναν κρυφό εραστή!

Μετά την αποφυλάκιση του Θοδωρή, οι Αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Μετά τα στοιχεία που βρέθηκαν, ένας από τους κατηγορούμενους είναι και ο Νίκος, ο σύζυγος της αδερφής της Μυρτώς, της Χρύσας. Όπως έχουμε δει, ο Νίκος το βράδυ του φόνου της Μυρτώς έχει πολύ ισχυρό άλλοθι, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.

Συγκεκριμένα, βρισκόταν με την ξαδέρφη της γυναίκας του, με την οποία διατηρεί δεσμό. Εκείνη αρνήθηκε να το καταθέσει καθώς θα διέλυε την οικογένειά της και έτσι ο Νίκος έχει βρεθεί εκτεθειμένος.

Παγιδευμένοι Νίκος παράνομος δεσμός

Η σχέση του Νίκου με τη Μυρτώ στους Παγιδευμένους

Τα πράγματα ωστόσο θα αρχίσουν να περιπλέκονται πολύ σύντομα. Η Μυρτώ γνώριζε για τη σχέση του Νίκου με την ξαδέρφη της και μάλιστα τον πίεζε να πει την αλήθεια στην αδερφή της. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Νίκος είναι ύποπτος για τον φόνο της νεαρής κοπέλας.

Σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί πως ο Νίκος είχε κι άλλες παράλληλες σχέσεις και μία από αυτές, ενδέχεται να είναι και η Μυρτώ. Συγκεκριμένα, θα βρεθούν στο κινητό του τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλαζε με την αδερφή της γυναίκας του. Τα πάντα όμως μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή, και η εξέλιξη αυτή να μην έρθει έτσι ακριβώς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η σειρά θα μείνει για λίγο καιρό εκτός προγράμματος ΑΝΤ1 (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Έρευνα στο σπίτι του Αλέκου - Τα στοιχεία που ανατρέπουν τα πάντα

Παγιδευμένοι Spoiler: Τεράστια ανατροπή - Ο Ανδρέας έχει κρυφή κόρη!