Από Ελένη Μήτση

Ξεσηκωτικός είναι ο έρωτας, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μάρκο και στην Αλεξάνδρα στον Έρωτα φυγά, με το ζευγάρι να μην μπορεί να χαρεί την αγάπη του, αφού η κοπέλα ανήκει πλέον στον Ιάσονα.

Παρά τις αντιξοότητες στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να φουντώνει ο απαγορευμένος έρωτας και οι δύο να ζουν μοναδικές στιγμές. Αυτό βέβαια δεν θα κρατήσει για πολύ μιας και η Αλεξάνδρα θα πάει με το ζόρι πίσω στο αρχοντικό.

Ο έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας φουντώνει

Ο Μάρκος από την άλλη θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την αγάπη τους, χωρίς ακόμα να ξέρει όλη την αλήθεια, πως δηλαδή το παιδί είναι δικό του και πως ακόμα η καλή του παντρεύτηκε για να καταφέρει να σώσει εκείνον (δείτε εδώ τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο).

Έρωτας φυγάς

Ο Ιασόνας αντιλαμβάνεται ένα σχέδιο πίσω από την πλάτη του

Η επιστροφή του Μάρκου από τη φυλακή έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Έρωτα φυγά, με τον Ιάσονα να βγάζει πολύ περίεργες συμπεριφορές και από την άλλη την Αλεξάνδρα να έχει αναστατωθεί, καθώς δεν την περνάει αδιάφορος.

Εκείνη λοιπόν, παρόλο που δεν πρέπει κανονίζει μια μυστική συνάντηση με τον Μάρκο, με τη βοήθεια της Ρηνιώς, μεταφέροντας ένα γράμμα στον Μάρκο για την κρυφή τοποθεσία.

Η Γεωργία, όμως θα καραδοκεί, θα πιάσει την Ρηνιώ να εξυπηρετεί ένα σχέδιο και ενημερώνει τον Ιάσονα για όλα. Τότε είναι, που θα ανάψουν τα αίματα, αφού η κοπέλα θα αγχωθεί και θα απειλήσει την Ρηνιώ, πως αν δεν του πει το μέρος, που κρύβεται ο Μάρκος θα την σκοτώσει.

Έρωτας Φυγάς Ιάσονας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Σοκ για τον Ιάσονα! Η Μαργέτα οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (26/10): Ο Μάρκος έτοιμος να εκδικηθεί τους Δεμερτζήδες