Από Ελένη Μήτση

Τα ύπουλα και υποκινούμενα από τον Ιάσονα σχέδια στον Έρωτα φυγά έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την αγαπημένη του μητέρα Μαργέτα να καταρρέει.

Όλα ξεκινούν απόν ερχομό του Μάρκου (δείτε εδώ την αντίδραση του Ιάσονα όταν αντιληφθεί μια μυστική συνάντηση με την Αλεξάνδρα) και τότε θα είναι η τραγική στιγμή, που ο άντρας θα κλειδώσει την Αλεξάνδρα σε ένα δωμάτιο για να μη μπορεί να του ξεφύγει.

Η Μαργέτα πηγαίνει στο νοσοκομείο

Η μητέρα, που του έχει δημιουργήσει μια ονειρική ζωή, βλέπει τα σχέδια του γιου της να ματαιώνονται, πιέζεται αφόρητα, η υγεία της επιδεινώνεται και καταλήγει στο νοσοκομείο, με τον Ιάσονα να χάνει και εκείνος τη γη κάτω από τα πόδια του.

Μαργέτα

Όσα θα δούμε στη σειρά την Πέμπτη 27/10

Ο Στέφανος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκου. «Μην κάνεις μόνος σου του κεφαλιού σου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σκοτωθείς. Μαζί θα κάνουμε ένα σχέδιο και θα περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή», του τονίζει και πράγματι οι δυο τους ξεκινάνε τις κινήσεις εκδίκησης απέναντι στον Δεμερτζή. Στο μεταξύ η γιαγιά Αθηνά φεύγει από την επίβλεψη των υπολοίπων και παίρνει το μωρό να πάνε βόλτα. Επιστρέφει όμως μόνη της και η Αλεξάνδρα τρελαίνεται. «Το μωρό, πού είναι;», φωνάζει όλο αγωνία. Ολοι κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν το παιδί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας επιτίθεται εκ νέου στους εργάτες και χάνει τελειωτικά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει ποιος είναι αυτός που πήρε το μωρό.

Έρωτας Φυγάς Ιάσονας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Open: Πρόγραμμα έσπασε επιτέλους το φράγμα του 10 στα νούμερα τηλεθέασης

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (26/10): Ο Μάρκος έτοιμος να εκδικηθεί τους Δεμερτζήδες