Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με τα νούμερα τηλεθέασης να σημειώνουν διαρκή άνοδο, η νέα καθημερινή σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς», επιστρέφει απόψε (24/10) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε την εμμονή του Ιάσονα να βρει τον Μάρκο.

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στη σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Ο Ιάσονας πηγαίνει στα παραπήγματα των εργατών και απαιτεί να μάθει πού κρύβουν το Μάρκο. «Πείτε μου, γιατί δεν ξέρετε τι σας περιμένει. Δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο μέχρι να τον βρω», ουρλιάζει. Καθώς κανείς δεν του απαντάει, τρελαίνεται. «Κάψτε τα όλα. Να μη μείνει τίποτα όρθιο», φωνάζει και διατάζει να μπει φωτιά παντού απειλώντας τις ζωές και τα νοικοκυριά όλων!

Η Μαργέτα από την πλευρά της διαχειρίζεται την κρίση και φροντίζει να μη φτάσει στ’ αυτιά της Αλεξάνδρας η πραγματική αιτία της καταστροφής των παραπηγμάτων. «Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ήταν θέμα υγιεινής για να μην εξαπλωθεί στο κτήμα αρρώστια», της εξηγεί, ενώ ένας «από μηχανής Θεός» σώζει τον Μάρκο.

Τι θα δούμε αύριο (25/10)

Η επίσκεψη του Μήτσου για μια ακόμη φορά ταράζει την οικογένεια Δεμερτζή. Ξέρουν ότι δεν έχει έρθει χωρίς απώτερο σκοπό και φυσικά έχουν δίκιο. «Μου λείπουν κάτι λίγα, γιατί έχω ανοίξει κάτι δουλειές και δεν θα θέλατε να πω στην αδελφούλα μου αλλά και στους γύρω αυτά που ξέρω», λέει στον Ιάσονα και ζητάει χρήματα. «Αν ξαναπατήσεις εδώ θα είναι και η τελευταία φορά, κάθαρμα, και θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό», τον απειλεί εκείνος. «Εξαφανίσου για πάντα», του λέει. Στο μεταξύ ο Μάρκος συνέρχεται! Βρίσκεται στο σπίτι τού Στέφανου, όπου βλέπει στην εφημερίδα τη φωτογραφία της οικογένειας Δεμερτζή και την Αλεξάνδρα. Ετοιμάζεται να τους επισκεφθεί ξανά και δεν θα κάνει πίσω.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

«Η ηρωίδα μου έχει θυσιάσει πάρα πολλά...» - Η Πέμη Ζούνη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στον "Έρωτα Φυγά"