Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (26/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και ενώ ο Ιάσονας παλεύει να κρατήσει τον Μάρκο μακριά από το σπίτι του, εκείνος έχει ήδη τρυπώσει στο κτήμα και ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκησή του.

Τι θα δούμε σήμερα (26/10) στον Έρωτα Φυγά

Ο Μήτσος, παρά τις απειλές που δέχθηκε από τον Ιάσονα, δεν γυρίζει πίσω στην Αθήνα. Μένει εκεί και βρίσκει νέο σύμμαχο για τα σχέδιά του. Έναν σύμμαχο που γνωρίζει πολύ καλά η οικογένεια Δεμερτζή.

Στο μεταξύ ο Ιάσονας περιμένει πως ο Μάρκος θα εμφανιστεί στο σπίτι του και φροντίζει να το περιφρουρήσει όσο πιο καλά γίνεται, ενώ δίνει ρητή εντολή στους ανθρώπους του να μην αφήσουν κανέναν να εισέλθει χωρίς την έγκρισή του. «Θα ελέγχονται όλοι. Το παραμικρό λάθος θα σας κοστίζει πολύ ακριβά», είναι τα λόγια του και δεν αστειεύεται. Ο Μάρκος όμως, βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι και είναι αποφασισμένος να τον εκδικηθεί.

Τι θα δούμε αύριο (27/10)

Ο Στέφανος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκου. «Μην κάνεις μόνος σου του κεφαλιού σου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σκοτωθείς. Μαζί θα κάνουμε ένα σχέδιο και θα περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή», του τονίζει και πράγματι οι δυο τους ξεκινάνε τις κινήσεις εκδίκησης απέναντι στον Δεμερτζή. Στο μεταξύ η γιαγιά Αθηνά φεύγει από την επίβλεψη των υπολοίπων και παίρνει το μωρό να πάνε βόλτα. Επιστρέφει όμως μόνη της και η Αλεξάνδρα τρελαίνεται. «Το μωρό, πού είναι;», φωνάζει όλο αγωνία. Ολοι κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν το παιδί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας επιτίθεται εκ νέου στους εργάτες και χάνει τελειωτικά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει ποιος είναι αυτός που πήρε το μωρό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Ιασόνας αντιλαμβάνεται ένα σχέδιο πίσω από την πλάτη του - Απειλεί να σκοτώσει την...

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται