Από Ελένη Μήτση

Πολύ σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/10 επεισόδιο, που θα προβληθεί στη σειρά ''Έρωτας φυγάς'' με την Αλεξάνδρα να βιώνει την απόλυτη φρίκη μιας και το μωρό της εξακολουθεί να αγνοείται.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 28/10 στη σειρά ''Έρωτας φυγάς''

Ο Μάρκος παίρνει το μωρό της Αλεξάνδρας και του Ιάσονα από την καλύβα του βοσκού και το αφήνει κοντά στο αρχοντικό. Πυροβολεί για να δώσει σήμα και πανικοβάλλονται όλοι. «Πυροβολισμός! Από εκεί ακούστηκε. Πάμε να δούμε», λέει ο κόσμος που ψάχνει και τελικά το μωρό βρίσκεται. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να πιστέψει πως κρατάει ξανά το παιδί της στην αγκαλιά της. Κι ο Μάρκος όμως με τη σειρά του μαγεύεται από την επαφή του με το μωρό. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας ψάχνει ποιος το είχε πάρει και η Αλεξάνδρα αναρωτιέται ποιο μυστικό κρύβει η οικογένεια Δεμερτζή που δεν πρέπει να μάθει η ίδια…

Η Μαργέτα οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Τα ύπουλα και υποκινούμενα από τον Ιάσονα σχέδια στον Έρωτα φυγά έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την αγαπημένη του μητέρα Μαργέτα να καταρρέει.

Όλα ξεκινούν απόν ερχομό του Μάρκου και τότε θα είναι η τραγική στιγμή, που ο άντρας θα κλειδώσει την Αλεξάνδρα σε ένα δωμάτιο για να μη μπορεί να του ξεφύγει.

Η μητέρα, που του έχει δημιουργήσει μια ονειρική ζωή, βλέπει τα σχέδια του γιου της να ματαιώνονται, πιέζεται αφόρητα, η υγεία της επιδεινώνεται και καταλήγει στο νοσοκομείο, με τον Ιάσονα να χάνει και εκείνος τη γη κάτω από τα πόδια του.

Μαργέτα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (26/10): Ο Μάρκος έτοιμος να εκδικηθεί τους Δεμερτζήδες

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Ιασόνας αντιλαμβάνεται ένα σχέδιο πίσω από την πλάτη του - Απειλεί να σκοτώσει την...