Από Πέννυ Μαστοράκου

Σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη εδώ στο tv-24.gr, πως ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής (δείτε εδώ τι θα κάνει για να βεβαιώσει πως είναι παιδί του), θα έρθει στην Μάνη και την Γη της Ελιάς, και θα βρει τον έρωτα στα μάτια της Αλκμήνης! Πράγματι απόψε, το βράδυ της Πέμπτης 27/10 παρακολουθήσαμε την σκηνή που οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά, και ο Σωκράτης δεν σταμάτησε να την κοιτά!

Οι χρήστες του Twitter, παρατήρησαν αυτό το φλερτ που τώρα φαίνεται πως ξεκινά, και αμέσως ξεκίνησαν να βομβαρδίζουν την πλατφόρμα με σχόλια μιλώντας για τον νέο έρωτα της Αρεόπολης, καθώς μέρα με την μέρα η σχέση που θα αναπτύξουν θα τους φέρει πιο κοντά, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια!

Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη έφεραν τα πάνω κάτω στο Twitter

Σφαγή ανάμεσα σε Μάνο και Σωκράτη - Βγαίνει στην φόρα η παράνομη υιοθεσία

Ο ερχομός του Σωκράτη στην Γη της Ελιάς (ο οποίος θα ερωτευτεί την...) δεν θα είναι για καλό, τουλάχιστον για την οικογένεια των Βρεττάκων, καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψει πως έχει ένα παιδί, και όχι μόνο αυτό, αλλά όλη την ιστορία πίσω από αυτό, και θα έρθουν τα πάνω κάτω για όλους!

Σωκράτης και Μάνος θα έρθουν αντιμέτωποι για την μικρή Αγγελική, καθώς ο πρώτος αρχίζει και υποψιάζεται από την συμπεριφορά της Αντιγόνης πως κάτι κρύβει και ανακαλύπτει ανακαλύπτει ότι αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι, και τότε ξεκινάει ο χαμός!

Όταν επιβεβαιώσει ότι η Αγγελική είναι κόρη του, διαλύει την Μαρίνα και το Μάνο μιας και διεκδικεί με όλα τα μέσα το παιδί, και φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα της παράνομης υιοθεσίας. Ποιος θα καταφέρει να κρατήσει την Αγγελική; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κάνει αρκετές προσπάθειες για...» - Ποιο θα είναι το μέλλον της Εύας στην σειρά

Γη της Ελιάς Spoiler: Όλη η Μάνη πιάνει στο στόμα της τη Μυρτάλη