Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μυρτάλη έχει αρχίσει και μπαίνει σιγά σιγά στο στόχαστρο όλων στη Γη της Ελιάς και όχι άδικα, μιας και ο χαρακτήρας έχει αλλάξει σημαντικά από τη μέρα που πήρε το 51% της περιουσίας του πατέρα της.

Το παίζει σε όλους αφεντικό, μιλάει απότομα ακόμα και στα πιο κοντινά της πρόσωπα ενώ φέρεται με απαίσιο τρόπο στους εργάτες στους ελαιώνες και στο ελαιοτριβείο.

Η Αρεόπολη πιάνει στο στόμα της τη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς

Όπως έχουμε ήδη δει ωστόσο, ο Ιάκωβος, στη διαθήκη που έστειλε μέσω της δικηγόρου του στην οικογένειά του, άφησε όλη του την περιουσία στην Ιουλία. Ο μόνος που πήρε κάτι από εκείνον, ήταν ο Μάνος, που κληρονόμησε το δαχτυλίδι - κειμήλιο των Βρεττάκων.

Η Μυρτάλη έμεινε έξω από όλα, ενώ δεν έλαβε ούτε καν μία επιστολή από τον αγαπημένο της θείου που τόσο την αγαπούσε. Ο Ιάκωβος, στην επιστολή που έστειλε στην Ιουλία, τόνισε πως πρέπει να μην αφήσει την Μυρτάλη να πάρει άλλη δύναμη γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Κάπως έτσι δε θα αργήσει η στιγμή που η είδηση αυτή θα μαθευτεί στη Μάνη. Μετά τη διαθήκη του πατέρα της που την άφηνε έξω από όλα - παρόλο που ήταν πλαστή - η Μυρτάλη μένει έξω από μία ακόμα διαθήκη ενός πολύ κοντινού της ανθρώπου.

Όσο κι αν προσπαθεί να το παίξει αφεντικό, όλοι γνωρίζουν πως η οικογένειά της δεν την υπολογίζει και έτσι, δεν της δίνουν καμία απολύτως σημασία.

Γιατί δε θα παίξουν σήμερα (26/10) Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο στο Mega

Τόσο η Γη της Ελιάς όσο και το Μαύρο Ρόδο αποτελούν δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές για τη φετινή σεζόν, ενώ σχεδόν καθημερινά, καταφέρνουν να ανεβάσουν κατά πολύ το Mega με τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν.

Το κοινό παρακολουθεί ανελλιπώς τις καταιγιστικές εξελίξεις των δύο σειρών και σχολιάζει ασταμάτητα στο Twitter, ωστόσο απόψε (26/10), κανένα από τα δύο προγράμματα δε θα προβληθεί στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Γη της Ελιάς Mega

Απόψε λοιπόν, οι δύο σειρές θα προβληθούν, καθώς στη θέση τους, το Mega έχει τοποθετήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Μαύρο Ρόδο Mega

Έτσι, στις 21:00 θα παίξει σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στη συνέχεια, στις 21:30 θα προβληθεί το Pre Game Show και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει Post Game Show.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος απειλεί τη Μυρτάλη - Απέναντί της και η Ιουλία

«Βόμβα» στη Γη της Ελιάς - Έγκυος η Μυρτάλη! Ποιος είναι ο πατέρας