Από TV24 Team

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και όπως μαθαίνουμε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το περιοδικό Tivi Σίριαλ, η Βασιλική θα πληροφορηθεί πως η μάνα της προσπάθησε να τη χωρίσει με τον Φίλιππο, χρησιμοποιώντας μάγια!

Η Χρυσούλα για να εκδικηθεί την Αρετή, πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η ίδια της η μάνα τής ζήτησε να κάνει μάγια: «Μου είπε να της δώσω μαντζούνια για να σας ρίξει, ώστε να χωρίσεις με τον Φίλιππο», της ομολογεί.

H Χάιδω στο πλευρό της Βασιλικής στη Γη της Ελιάς

Η Βασιλική τα χάνει, αλλά η Χάιδω μόλις το ακούει τρελαίνεται και αναλαμβάνει δράση: «Αμ, θα την κανονίσω εγώ», λέει. Λίγο αργότερα και αφού η Βασιλική με τον Φίλιππο φεύγουν για την Ισπανία (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι), πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Οι δύο γυναίκες ρίχνουν έναν τεράστιο καβγά, που τις ακούει όλη η Μάνη!

Γη της Ελιάς Χάιδω Αρετή

Γιατί δε θα παίξουν σήμερα (26/10) Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο στο Mega

Τόσο η Γη της Ελιάς όσο και το Μαύρο Ρόδο αποτελούν δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές για τη φετινή σεζόν, ενώ σχεδόν καθημερινά, καταφέρνουν να ανεβάσουν κατά πολύ το Mega με τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν.

Το κοινό παρακολουθεί ανελλιπώς τις καταιγιστικές εξελίξεις των δύο σειρών και σχολιάζει ασταμάτητα στο Twitter, ωστόσο απόψε (26/10), κανένα από τα δύο προγράμματα δε θα προβληθεί στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Γη της Ελιάς Mega

Απόψε λοιπόν, οι δύο σειρές θα προβληθούν, καθώς στη θέση τους, το Mega έχει τοποθετήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Μαύρο Ρόδο Mega

Έτσι, στις 21:00 θα παίξει σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στη συνέχεια, στις 21:30 θα προβληθεί το Pre Game Show και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει Post Game Show.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βόμβα» στη Γη της Ελιάς - Έγκυος η Μυρτάλη! Ποιος είναι ο πατέρας

Αποκλειστικό: Ανατροπή στη Γη της Ελιάς - Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική