Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, οι μέρες που βιώνει η Αθηνά στη φυλακή δεν είναι καθόλου καλές. Έχοντας πλέον μάθει την αλήθεια για τη Βαγγελιώ, η ζωή της έχει γίνει κανονική κόλαση (δείτε εδώ το περιστατικό που θα την τρομάξει).

Αυτό που δεν γνωρίζει ωστόσο είναι ότι η τύχη της πρόκειται να αλλάξει. Με τη βοήθεια της Ράινα ή μάλλον της Δήμητρας, ο Κουράκος θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την εγκληματική οργάνωση. Κάποια στιγμή λοιπόν, θα κάνουν έφοδο στο σπίτι του αφεντικού και εκεί θα ανακαλύψουν ένα στοιχείο που αλλάζει ολοκληρωτικά την υπόθεση.

Πώς θα αποφυλακιστεί η Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς αποφυλάκιση Αθηνάς

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί το όπλο του φόνου του Δημήτρη Καπράλου και αμέσως οι υποψίες θα πέσουν πάνω στο αφεντικό. Εκείνος με τη σειρά του, μετά από πίεση που δέχεται από τις αρχές, ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Δημήτρη.

Αμέσως, ο Κουράκος κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες και αποφυλακίζει την Αθηνά, ενώ της ζητάει μία ειλικρινή συγγνώμη για τον τρόπο που την αντιμετώπισε όταν τη συνέλαβε.

Τι θα δούμε σήμερα (27/10) στη Γη της Ελιάς

Οι Βρεττάκοι, κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», είναι τα λόγια της και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Θέλεις να μας διαλύσεις;», τη ρωτάει ο Μάνος, ενώ ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα και με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει (δείτε εδώ τι θα της συμβεί στα επόμενα επεισόδια).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Χρήστος πιάνει στο κρεβάτι Αλέξη και Μυρτάλη

Γη της Ελιάς: «Του βρώμισες και σ’ άδειασε...» - Η Αρετή αντιμέτωπη ξανά με την Εύα