Από TV24 Team

Στη Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη για μια ακόμα φορά βρίσκεται ερωτικά με τον Αλέξη. Ωστόσο δεν φάνηκε τυχερή όπως τις άλλες φορές και ο Χρήστος, που πάει ξαφνικά στο σπίτι, τους πιάνει στα πράσα!

Από τη Μαρία Μεταξητινού για το περιοδικό TV24

Η Μυρτάλη πάει από το κακό στο χειρότερο. Σχεδόν όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, ακόμα και ο Χρήστος που δείχνει να μην της χαϊδεύει τα αυτιά. Ο μόνος που μένει δίπλα της, εκμεταλλευόμενος μάλιστα την απομόνωσή της, είναι ο Αλέξης, από τον οποίο η Μυρτάλη γαντζώνεται και συνεχίζει αυτό το ερωτικό παιχνίδι που άρχισε μήνες πριν.

Το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο. Η Ισμήνη δεν κάνει πίσω σε τίποτα και μάλιστα αποφασίζει να κρατήσει αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη. Από την άλλη, η Μυρτάλη πιστεύει ότι όλοι θέλουν το κακό της και συνωμοτούν γι’αυτό. Με λίγα λόγια, η κοπέλα βλέπει παντού εχθρούς. Δίπλα της βρίσκεται μόνο ο Αλέξης, για τον οποίο αισθάνεται μια περίεργη ερωτική έλξη σε βαθμό πάθους. Έτσι τον καλεί στο σπίτι για να βρεθούν ερωτικά. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζε.

Ο Χρήστος αποφασίζει να πάει πιο νωρίς στο σπίτι, καθώς η Μυρτάλη του κάνει συνέχεια παράπονα ότι έρχεται αργά και τη βρίσκει μονίμως να κοιμάται. Έτσι σκέφτεται να της κάνει έκπληξη και να πάει πιο νωρίς ώστε να έχουν χρόνο να βρεθούν οι δυο τους. Όμως την ώρα που γυρίζει στο σπίτι, βρίσκεται πάνω σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα. Ο Χρήστος τους βλέπει, ενώ αυτοί παραδομένοι στο πάθος του, δεν καταλαβαίνουν καν ότι δεν είναι… μόνοι! Έτσι ο Χρήστος, χωρίς να πει τίποτα, εξοργισμένος με όσα αντίκρισε, πηγαίνει στην Ισμήνη.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Χρήστος

Η Ισμήνη τον βλέπει αναστατωμένο: «Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος. Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα. Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της λέει.

Η Ισμήνη τα χάνει: «Όλα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι: «Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται αν μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

O Χρήστος παρατάει τη Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος πηγαίνει στο σπίτι και όντως μαζεύει τα πράγματά του λέγοντας απλά στη Μυρτάλη ότι χωρίζουν και φύγει χωρίς άλλη κουβέντα. Εκείνη στην αρχή μένει άναυδη, αλλά αμέσως τα συναισθήματά της αλλάζουν και εντελώς αψυχολόγητα, πηγαίνει και ζητάει τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. «Πας καλά; Ρωτάς εμένα γιατί σε χώρισε ο Χρήστος; Και γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο, μιας και τον εαυτό σου έχεις ξεχάσει να τον ρωτάς για το αν ευθύνεται για κάτι», της τονίζει.

Γη της Ελιάς Αλέξης Μυρτάλη

Η Μυρτάλη ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά σε κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Φυσικά ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι: «Γιατί; Τώρα δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρυβόμαστε. Μπορούμε να μείνουμε και μαζί αν θέλεις», της λέει, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη: «Ξέχνα το. Μαζί ζευγάρι δεν θα γίνουμε ποτέ, το κατάλαβες;», του ξεκαθαρίζει.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Όλη η Μάνη πιάνει στο στόμα της τη Μυρτάλη

Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο ζευγάρι στη Μάνη - Έρχονται κοντά οι...