Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει απόψε (27/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις (δείτε εδώ τι θα συμβεί στους Βρεττάκους). Αφού η Αρετή ησύχασε με την υπόθεση του Θανάση, συνεχίζει ανενόχλητη τη ζωή της και πάνω στη βόλτα της στην Αερόπολη, βλέπει την Εύα!

Η Αρετή με το που τη βλέπει, ξεκινάει τον εξάψαλμο, ωστόσο η Εύα δεν είναι διατεθειμένη να συμμετέχει στο παιχνίδι της και την αφήνει να λέει.

«Σε καταλαβαίνω. Έχεις νεύρα, επειδή σε παράτησε ο Καπερνάρος. Στο ‘χα πει του βρώμισες και σ’ άδειασε. Καλά να πάθεις, όμως, για να μάθεις να χωρίζεις παντρεμένους, μωρή ντόσα», της λέει και αφού της κάνει μία χειρονομία, φεύγει.

Το απόσπασμα από το αποψινό (27/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Σύντομα όμως η Αρετή θα έρθει σε σύγκρουση με την κόρη της

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και όπως μαθαίνουμε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το περιοδικό Tivi Σίριαλ, η Βασιλική θα πληροφορηθεί πως η μάνα της προσπάθησε να τη χωρίσει με τον Φίλιππο, χρησιμοποιώντας μάγια!

Η Χρυσούλα για να εκδικηθεί την Αρετή, πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η ίδια της η μάνα τής ζήτησε να κάνει μάγια: «Μου είπε να της δώσω μαντζούνια για να σας ρίξει, ώστε να χωρίσεις με τον Φίλιππο», της ομολογεί.

Η Βασιλική τα χάνει, αλλά η Χάιδω μόλις το ακούει τρελαίνεται και αναλαμβάνει δράση: «Αμ, θα την κανονίσω εγώ», λέει. Λίγο αργότερα και αφού η Βασιλική με τον Φίλιππο φεύγουν για την Ισπανία (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι), πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Οι δύο γυναίκες ρίχνουν έναν τεράστιο καβγά, που τις ακούει όλη η Μάνη!

Γη της Ελιάς Χάιδω Αρετή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Μυρτάλης

Ιφιγένεια Τζόλα: «Θα υπάρξει καυγάς του Φίλιππου με...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη Γη της Ελιάς