Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η μοίρα της Αθηνάς στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς πάει από το κακό στο χειρότερο. Αφού πληροφορήθηκε πως ο μεγάλος της έρωτας, ο Ιάκωβος, έφυγε από τη ζωή, έμαθε και πως η συγκρατούμενή της, Βαγγελιώ, που την στήριζε σε κάθε της βήμα, την εξαπατά για να της πάρει λεφτά.

Η Αθηνά δεν αφήνει την εξέλιξη αυτή να περάσει έτσι. Γεμίζει με θυμό και ξεκαθαρίζει στην Βαγγελιώ πως οι απειλές της δε θα περάσουν έτσι.

Παραλίγο νεκρή η Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Αθηνά φυλακή

Γιατί δεν έχει αύριο (26/10) Γη της Ελιάς στο Mega

Ούτε όμως και η Βαγγελιώ είναι διατεθειμένη να δεχθεί τις απειλές της Αθηνάς. Έτσι, η Αθηνά δέχεται επίθεση στη φυλακή από τη Βαγγελιώ. Η Βαγγελιώ γίνεται πολύ βίαιη, αλλά αντί να τιμωρηθεί, η επίθεση χρεώνεται στην Αθηνά. Η Αθηνά μπαίνει στην απομόνωση και τιμωρείται με απαγόρευση επισκέψεων.

H δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς έχει ξεκινήσει με πολύ μεγάλη φόρα και με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης (26/10), το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου δε θα προβληθεί στο Μεγάλο Κανάλι.

Γη της Ελιάς αλλαγή προγράμματος

Όπως αναφέρει αναλυτικά το πρόγραμμα τηλεόρασης, οι σειρές του Mega, δηλαδή η Γη της Ελιάς καθώς και το Μαύρο Ρόδο, θα μείνουν για αύριο (26/10) εκτός προγράμματος μιας και το Μεγάλο Κανάλι θα προβάλλει τον αγώνα ποδοσφαίρου του Άγιαξ απέναντι στη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στις 21:30 ένα pre game show, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς, ωστόσο προσωρινό «ψαλίδι» θα μπει σε μία ακόμη αγαπημένη σειρά του Mega (δείτε εδώ σε ποια).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο ζευγάρι στη Μάνη - Έρχονται κοντά οι...

Γη της Ελιάς - σοκ! Η Μυρτάλη χάνει το μυαλό της και την αναλαμβάνει ψυχολόγος