Από Ελένη Μήτση

Είναι πολύς ο καιρός, που η Αργυρώ και ο Αστέρης είναι χώρια στο Σασμό με κύρια αιτία τη δολοφονία του αδερφού της Πετρή, από το χέρι του Σταματάκη.

Φαίνεται όμως, πως η Αργυρώ δεν αντέχει μακριά του σε συνδυασμό με την κρίση, που περνάει στη σχέση της με τον Σταύρο και έτσι στο επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 την είδαμε να τηλεφωνεί στον Αστέρη με μια πρόφαση για να τον δει.

Το twitter ασφαλώς και αντιλήφθηκε, πως η κοπέλα ψάχνει πλέον ευκαιρίες για να συναντηθούν και έτσι τα σχόλια στην πλατφόρμα για την νέα τους σκηνή ήταν απολαυστικά (δείτε εδώ πότε μαθαίνει ο Αστέρης για το παιδί του).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη νέα συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη

Ο Σταύρος πάει στα δικαστήρια την Αργυρώ για το παιδί

Η κατάσταση ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στο Σασμό φαίνεται να ξεφεύγει αφού η κοπέλα έχει χάσει τον εαυτό της και δεν ξέρει αν μπορεί να στηρίξει την επιλογή της, να μείνει δηλαδή μαζί με τον Σταύρο.

Εκείνος έχει αρχίσει αντιλαμβάνεται, πως ο νους της γυρίζει και πάλι στον Αστέρη κάτι, που επιβεβαιώθηκε από την τυχαία συνάντηση, που είχαν όλοι μαζί. Εκείνος έχει πάρει την τελική του απόφαση να χωρίσουν και της το ανακοίνωσε.

Αυτό, που δεν περίμενε με τίποτα η Βρουλάκη όμως είναι η εξέλιξη, που θα έχουν για το ποιος εν τέλει θα κρατήσει τον μικρό Πετρή. Ο Σταύρος της ανακοινώνει, πως έχει δεθεί μαζί του και πως θέλει να τον πάρει μαζί του, ρισκάροντας ακόμα και να την πάει δικαστικά για το ζήτημα.

Σασμός - Σταύρος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Εισβάλλει στο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού - Το πρόσωπο που παγώνει τους πάντες

Σασμός spoiler: Ο έρωτας τους χτυπάει την πόρτα - Το ζευγάρι που μετά τις δυσκολίες είναι ξανά μαζί