Από Ελένη Μήτση

Φαίνεται πως οι ανατροπές δεν σταματάνε για τον Σασμό και από εκεί, που βλέπαμε συνήθως μόνο φόνους και δολοφονίες, σιγά σιγά επανέρχεται το στοιχείο του έρωτα για ρόλους, που έχουν περάσει πολλά.

Έτσι λοιπόν, η Άσπα μετά τη δολοφονία του Κώστα στη φυλακή και αφού θα έχει περάσει λίγος χρόνος από τον θάνατο του Άγγελου, βρίσκει ξανά λίγη χαρά σε έναν άντρα, που την ήθελε εδώ και καιρό.

O έρωτας χτυπάει ξανά την πόρτα της Άσπας

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μύρωνα, που πάντα έτρεφε κάποια συναισθήματα για εκείνη. Θα έρθουν οι δύο τους πιο κοντά, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο αν όλο αυτό θα εξελιχθεί σε κάτι πιο εφήμερο ή εάν θα καταλήξει σε σχέση (δείτε εδώ ποιος ήρωας ερωτεύεται ξανά μετά τον χωρισμό του).

Μύρωνας - Άσπα

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γεωργαλά για τον ρόλο του στον Σασμό

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/10) ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε καθώς και στον σκληρό ρόλο που έχει αναλάβει στον Σασμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα στον χαρακτήρα του).

«Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο, σε απελευθερώνει και είναι πολύ γοητευτικό. Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σταδιακά και αποκτάς την αντοχή, στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και θέλει πολλή ενέργεια.

Οι σημερινές γενιές ξέρουν πώς να μεγαλώσουν ένα παιδί. Χρειάζεται δέκα λεπτά να κάνεις παιδί και μια ζωή να γίνεις γονιός. Βλέπω την αγωνία της μητέρας μου να θέλει να μάθει και να καταλάβει πράγματα τώρα. Μου λέει πώς αν τα ήξερε αυτά από πριν, θα τα έκανε όλα διαφορετικά. Εγώ έχω συγχωρέσει και πάντα συγχωρώ σαν άνθρωπος.

Είναι σκληρός ο ρόλος μου στον Σασμό και στον δρόμο με βρίζουν. Μου λένε “Άσε την Άσπα ήσυχη”. Από την τηλεόραση απείχα τουλάχιστον 15-16 χρόνια και κατά την περίοδο της καραντίνας μου ήρθε ο ρόλος μου στις “Άγριες Μέλισσες” και μετά ο “Σασμός”. Σαν ανταμοιβή για τα τόσα χρόνια αποχής.

Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στη Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50. Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν κι ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Θέλω πίσω την ζωή μου...» - Ο Σταύρος ξεσπάει στην Αργυρώ

Σασμός spoiler: Ξεφεύγει ο Σταύρος - Πάει στα δικαστήρια την Αργυρώ για το παιδί