Από Ελένη Μήτση

Μπορεί η πρώτη απόπειρα, που έκανε ο Μαθιός και η Βασιλική στο Σασμό για να παντρευτούν να ματαιώθηκε, όμως η δεύτερη ευκαιρία ήρθε, καθώς είναι μεγάλη επιθυμία τους να ενωθούν και με τα δεσμά της εκκλησίας.

Και ενώ λοιπόν, έχουν κάνει όλες τις ετοιμασίες για την ημέρα εκείνη, στην εκκλησία επικρατεί συγκίνηση από τους καλεσμένους, τους μελλόνυμφους και φυσικά την οικογένεια.

Ο Παύλος θα εισβάλλει στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Το ευχάριστο αυτό κλίμα, όμως θα διακοπεί όταν ξαφνικά θα εισβάλλει στην εκκλησία ο Παύλος Βρουλάκης με τα όργανα να σταματούν απότομα. Ο Μαθιός αμέσως θα πάρει τον λόγο και θα του κάνει γνωστό, πως δεν είναι ευπρόσδεκτος εκεί. Εκείνος θα εξηγήσει, πως δεν ήρθε για να αναστατώσει, παρά μόνο για να ευχηθεί και έτσι ο γάμος θα συνεχιστεί...(δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter με την ερωτική σκηνή του Μαθιού και τη Βασιλικής).

Σασμός - Παύλος

Καρέ - καρέ ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής

Tι και αν ο παπα-Μιχάλης στον Σασμό, έχει αποφασίσει να μην τους παντρέψει; Η Βασιλική θα βρει τον τρόπο για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Μαθιό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο άνθρωπος που με κάθε τρόπο προσπαθεί να διασφαλίσει την ηρεμία και την ομόνοια στο χωριό, ο παπα-Μιχάλης, μαθαίνοντας τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη από το στόμα του Μανόλη, θα αρνηθεί να παντρέψει τον Μαθιό με τη Βασιλική.

Σασμός Νικηφόρος

Η τελευταία θα καταλάβει ότι κάτι βαθύτερο κρύβεται στην απόρριψή του να τελέσει το μυστήριο, καθώς όμως πρέπει να παντρευτεί τον καλό της σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ψάξει να βρει έναν άλλο παπά για να λειτουργήσει στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της. Λίγη ώρα αργότερα και μετά από κόπους χρόνων, θα γίνουν σύζυγοι. Ο Μαθιός κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δεν θα αφήσει από το χέρι τη Βασιλική, η οποία με το άσπρο μαντήλι στο κεφάλι μοιάζει σαν νεράιδα.

Σασμός γάμος Μαθιού Βασιλικής

Η Καλλιόπη θα λάμπει από χαρά, ενώ ο Αστέρης δεν θα σταματά να τους εύχεται. Από το μυαλό του βέβαια δεν θα έχει φύγει ούτε για ένα λεπτό η Αργυρώ, η δική του αγαπημένη που δεν έχει σταματήσει να λατρεύει. Όταν η μητέρα του τού πει «εσένα πού γυρνάει ο λογισμός σου συνέχεια;», απάντηση δεν θα πάρει. Μόνο ένα κοφτό χαμόγελο θα της χαρίσει που θα υποδηλώνει το μέλλον που του στέρησαν. Με καλεσμένους όλους τους κατοίκους του χωριού, εκτός από την οικογένεια Βρουλάκη, θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Σασμός Μαθιός Βασιλική

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Πασίγνωστη τραγουδίστρια στο νέο κομμάτι της σειράς - Θα συγκινήσει τους τηλεθεατές

Spoiler σοκ στον Σασμό - Μετά τον Κώστα νεκρός και ο...