Από Ελένη Μήτση

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day την Δευτέρα 24/10 και μεταξύ των όσων είπε, έκανε και κάποιες εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Φυσικά και αναφέρθηκε στο ανατρεπτικό ειδύλλιο, που πλέον δεν υπάρχει ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Για την ώρα εξήγησε, πως οι δύο τους είναι κοντά μέσα από τους καυγάδες, που έχουν στη συνέχεια όμως θα δούμε με συγκλονιστική σκηνή, που θα αφορά στην αποκάλυψη του πατέρα του παιδιού (δείτε εδώ ποιος χαρακτήρας είναι πολύ κοντά στην αυτοκτονία).

Πότε θα μάθει ο Αστέρης για τον γιο του

«Η Αργυρώ συγκλονίζεται από τον θάνατο του Άγγελου, οι Βρουλάκηδες έχουν περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Ο Αστέρης συνδέεται πολύ με την Αργυρώ γιατί έχουν κοινά βιώματα.

Τους ενώνει κάτι πολύ μεγάλο. Η Αργυρώ το έχει καταλάβει ότι ήταν ατύχημα αλλά δεν θέλει να το αποδεχτεί. Θα δούμε κάποια σύνδεση του Αστέρη με το μωρό, αλλά αυτό θα αργήσει. Η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό ήταν ο θάνατος του Πετρή»

Ο Σταύρος πάει στα δικαστήρια την Αργυρώ για το παιδί

Η κατάσταση ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ στο Σασμό φαίνεται να ξεφεύγει αφού η κοπέλα έχει χάσει τον εαυτό της και δεν ξέρει αν μπορεί να στηρίξει την επιλογή της, να μείνει δηλαδή μαζί με τον Σταύρο.

Εκείνος έχει αρχίσει αντιλαμβάνεται, πως ο νους της γυρίζει και πάλι στον Αστέρη κάτι, που επιβεβαιώθηκε από την τυχαία συνάντηση, που είχαν όλοι μαζί. Εκείνος έχει πάρει την τελική του απόφαση να χωρίσουν και της το ανακοίνωσε.

Αυτό, που δεν περίμενε με τίποτα η Βρουλάκη όμως είναι η εξέλιξη, που θα έχουν για το ποιος εν τέλει θα κρατήσει τον μικρό Πετρή. Ο Σταύρος της ανακοινώνει, πως έχει δεθεί μαζί του και πως θέλει να τον πάρει μαζί του, ρισκάροντας ακόμα και να την πάει δικαστικά για το ζήτημα.

Σασμός - Σταύρος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέννυ Παπαγεωργίου: Ποια είναι η σκοτεινή «Νάντια» που μπαίνει στον Σασμό

Εξελίξεις με το μέλλον του Σασμού - ''Έσκασε'' αναπάντεχη είδηση για το σίριαλ του Alpha