Από Έφη Εκίζογλου

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τις δούμε τώρα κοντά αφού το κανάλι θα παγώσει για λίγο την προβολή της λόγω Μουντιάλ (δείτε εδώ πότε επιστρέφουν στον σταθμό), αλλά τέλος πάντων.

Οι τηλεθεατές έχουμε μείνει στο σημείο όπου η Άννα αποκαλύπτει στον Άγγελο, μέσα στο γραφείο της, πως ξέρει ότι είναι ο δολοφόνος της αδερφής της και περιμένουμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Το Tv-24.gr γνωρίζει πολύ καλά τι θα συμβεί μετά.

Ο Άγγελος "Παγιδευμένος" στη φυλακή

Ενώ ο Άγγελος βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα, ο πατέρας του, σαν μεγαλοδικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπισή του μέχρι που... ο πρώτος δίνει στεγνά τον Αλέκο για δολοφόνο! Τον κατηγορεί πως εκείνος σκότωσε τη Μυρτώ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι του αντί για θύτης να βγει το θύμα! Μάλιστα, έχει ως μάρτυρα την μητέρα του Υβόννη!

Παγιδευμένοι χατζής δολοφόνος

Ο Αλέκος, όμως, δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι! Παιδί του, ξεπαιδί του κάνει στην άκρη τα συναισθήματά του και μετά το πρώτο σοκ βάζει σκοπό της ζωής του να βρει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον μικρό! Στοιχεία, όμως, που ο ίδιος είχε φροντίσει να εξαφανίσει όταν προσπαθούσε να μην γίνει αντιληπτό πως ο Άγγελος ήταν ο δολοφόνος...

Karma is a bitch που λένε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με κοντό μαλλί μπούκλα και πιο ζουμερή - Φωτογραφίες της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ από το 2016

Παγιδευμένοι: "Η ελευθερία του Θοδωρή είναι προσωρινή" - Spoiler από τον Σταύρο Τσουμάνη