Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αθηνά Ροδίτου είναι η νεαρή ηθοποιός υποδύεται την Μυρτώ, την αδελφή της Άννας στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ πότε θα σταματήσει και πότε θα επιστρέψει η σειρά).

Ο χαρακτήρας της βρίσκεται νεκρός σε μια βαλίτσα στα πρώτα επεισόδια και μάλιστα από τα χέρια του Άγγελου, του επιστήθιου φίλου της αδερφής της. Ναζιάρα, γλυκιά, αξιαγάπητη, με όμορφο, αθώο χαμόγελο. Της άρεσαν τα ακριβά ρούχα, και η «μεγάλη ζωή». Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της, γιατί αυτός ήταν στη φυλακή από όταν εκείνη ήταν μικρή.

Αυτό την οδήγησε στο να πάρει σκοτεινά μονοπάτια. Ήταν ένα πληγωμένο κορίτσι με ακόρεστη όρεξη για ζωή και λάτρευε την Άννα, η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της και ορκίστηκε να βρει τον δολοφόνο της και να τον κάνει να πληρώσει (δείτε εδώ μία εξέλιξη που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στη σειρά).

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στη μικρή οθόνη την Αθηνά Ροδίτου, καθώς πέρσι πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Τελευταία ώρα» του Open.

H ηλικία, η καταγωγή και το Instagram της Αθηνάς Ροδίτου των Παγιδευμένων

Η ίδια είναι μόλις 24 χρονών, καθώς γεννήθηκε στις 14 Μαΐου το 1998. Μάλιστα δεν κατάγεται από την Ελλάδα, αλλά από την Κύπρο, από όπου αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στη Λευκωσία. Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο και πλέον κυνηγάει μια καριέρα στην υποκριτική, ενώ έχει κάνει σπουδές και πάνω στον χορό τον οποίο αγαπάει πάρα πολύ.

Η νεαρή κοπέλα είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια φωτογραφία της με μαγιό.

Παγιδευμένοι Μυρτώ
Αθηνά Ροδίτου Παγιδευμένοι
Αθηνά Ροδίτου Instagram

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Ήρθε ο ιππότης της Άννας» - Αποθεώθηκε από το twitter ο Δημήτρης σώζοντας τη Ροδίτη

Παγιδευμένοι - σούπερ αποκλειστικό: Σοκ - Η Άννα ζητάει διαζύγιο από τον Δημήτρη!