Από Ελένη Μήτση

Εντύπωση έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τη Ζέτα, την πρωταγωνίστρια της σειράς, Ηλιάνα Μαυρομάτη να έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία της.

Φαίνεται, πως είναι οικογενειακό το ταλέντο, αφού η ηθοποιός είναι κόρη δύο πολύ σπουδαίων ηθοποιών, επομένως η καλλιτεχνική φλέβα υπάρχει στο DNA της. Η μητέρα της είναι η Λίλα Καφαντάρη με την οποία μοιάζουν συγκλονιστικά πολύ και ο πατέρας, της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή ήτα ο Βασίλης Μαυρομάτης (δείτε εδώ τις δηλώσεις της ηθοποιού για τον συμπρωταγωνιστή της Βασίλη Μπισμπίκη).

Οι γονείς της Ηλιάνας Μαυρομάτη

Ηλιάνα Μαυρομάτη - μητέρα
Ηλιάνα Μαυρομάτη - μητέρα

Βασίλης Μαυρομάτης

Πως ήταν η Ηλιάνα Μαυρομάτη πριν από 14 χρόνια

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι πολύ ταλαντούχα και μάλιστα παίζει εδώ και χρόνια σε σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τη συμμετοχή της στη σειρά Λίστα. com εκεί, που έκανε την κοπέλα του αδερφού της Λίτσας.

Η Ηλιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989, και σήμερα είναι 33 ετών. Φοίτησε με επιτυχία στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, και επίσης είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος», ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και κίνησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση, καθώς όλοι θυμόμαστε τους ρόλους της σε επεισόδια της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου "10η Εντολή" το 2015, αλλά και λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2008 στη σειρά του ΑΝΤ1 "Λίτσα.com.

Λίτσα.com - Μαυρομάτη

Στον κινηματογράφο έχει πάρει μέρος στην μεγάλου μήκους ταινία Οι Αισθηματίες, μία ταινία μέσα από την οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά και στις μικρού μήκους ταινίες Humphrey, Largo, Avalon, Οι Πεινασμένοι, και τέλος, συμμετείχε στην μεγάλου μήκους ταινία Dead Europe.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Ο σκοτεινός ρόλος της Ηλιάνας Μαυρομάτη στη σειρά

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη μετά την επιτυχία της πρεμιέρας του Αυτή η Νύχτα μένει