Από Ελένη Μήτση

Μέσα στο σκηνικό της νύχτας, που παρακολουθούμε στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' βλέπουμε να συμβαίνουν πολλά σκοτεινά πράγματα με τα περισσότερα να διαδραματίζονται στο μπουζουξίδικο Όνειρο.

Εκτός λοιπόν από τη Ζέτα με τον Στρατή θα δούμε να έρχονται κοντά και η Νίτσα με τον Γιώργη. Μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας 24/10 η γυναίκα θα γυρίσει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του και τη Ζέτα μετά από ένα τρελό ξενύχτι. Φυσικά και εκείνος θα ήθελε να συνεχίσουν παρέα λέγοντας της: «Δεν τελειώσαμε, εμείς οι δύο κυρία μου μόλις αρχίσαμε» (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε η Κόρα Καρβούνη για τη σειρά).

Νίτσα και Γιώργης έρχονται κοντά

Τα τετ - α - τετ της Ζέτας με τον Στρατή

Η Ζέτα και ο Στρατής έρχονται όλο και πιο κοντά στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει» και όπως θα δούμε στο αποψινό (24/10) επεισόδιο, η νεαρή τραγουδίστρια πλησιάζει το αφεντικό της και του εξηγεί πως κανονικά θα έπρεπε κι εκείνος να παλεύει να σώσει το μαγαζί του.

«Ωραία ήταν που χόρεψες χθες», του λέει και εκείνος την ευχαριστεί. Για να συνεχίσει την κουβέντα, η Ζέτα του ζητάει να κάνει μία αλλαγή στα καμαρίνια, ωστόσο Στρατής αδιάφορα της απαντάει ότι θα το φροντίσει.

«Τι έγινε μας κήρυξε πόλεμο η χωροφυλακή;», του λέει και αμέσως του τραβάει την προσοχή: «Δεν ξέρω ακόμα, αλλά δε θα ξαναέρθουν, μην ανησυχείς, έχουν πάει οι άλλοι να μιλήσουν με τον Δήμαρχο».

«Κι εσύ τι κάνεις εδώ; Γιατί δεν πήγες; Ιδιοκτήτης δεν είσαι; Δεν σε έχω ζυγίσει και τόσο καλά αλλά δε σε έχω και για δειλό», του λέει και από την αντίδρασή του καταλαβαίνει ότι δεν έπρεπε να του μιλήσει έτσι: «Συγγνώμη, μάλλον χτύπησα κάποιο ευαίσθητο σημείο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει εξελίξεις (24/10): Το σκοτεινό παρελθόν της Ζέτας ξυπνά και πάλι

Αυτή η νύχτα μένει εξελίξεις (24-25/10): Η Νίτσα καταλαβαίνει για τον Στρατή και τη Ζέτα - Ο Χρήστος ξεσπά στον τάφο της Μαρίνας