Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, που λέει και ο λαός, και η κατάσταση στην οικογένεια των Βρεττάκων στην Γη της Ελιάς έχει βγει εκτός ελέγχου, μιας και όλο το σόι είναι αντιμέτωπο με μία πρωτόγνωρη κατάσταση, αυτή που έχει δημιουργήσει η Μυρτάλη με την συμπεριφορά της!

Ένα ένα τα κοντινά της άτομα, πρώτα η Ισμήνη και έπειτα και η Μαρίνα (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσά τους), της γυρνάνε την πλάτη, ωστόσο δεν δείχνει να πτοείται ιδιαίτερα και συνεχίζει το στυλάκι αυτό, φέρνοντας στα όριά τους την ίδια της την οικογένεια, και την ίδια στα δίχτυα του...

Πυρ και μανία οι Βρεττάκοι με την Μυρτάλη

Η Μυρτάλη έρχεται σε ρήξη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο, οι οποίοι δεν την αντέχουν άλλο ούτε εκείνη ούτε την απαράδεκτη συμπεριφορά της. «Έχεις βαλθεί να μας διαλύσεις το ελαιοτριβείο;» την ρωτά ο Ισίδωρος κι η Μυρτάλη δείχνει να μην ενδιαφέρεται καν! «Ο Αποστόλης είναι πάντα σωστός στη δουλειά του», της λέει κι εκείνη με ύφος του απαντάει: «Να πάει στο καλό και να μας γράφει» και τότε επεμβαίνει ο Μάνος και της φωνάζει!

Ελιάς

Που θα φτάσει αυτή η κατάσταση; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Η Ισμήνη στολίζει την Μυρτάλη και το Τwitter έστησε πάρτι

Ήρθε η ώρα της να τα ακούσει για τα καλά, και η Ισμήνη της τα είπε όπως έπρεπε! Ο λόγος για την Μυρτάλη, η οποία έχει αποκτήσει ένα ύφος και μία συμπεριφορά που εξοργίζει τους πάντες πλέον, και η Ισμήνη έφτασε στα όριά της και λίγο πριν την εγκαταλείψει για τα καλά (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας) της τα έχωσε κανονικότατα στο αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς την Πέμπτη 20/10!

Πράγματι η συμπεριφορά της δεν υποφέρεται, και οι χρήστες του Twitter πανηγύρισαν με επικά σχόλια, όταν είδαν την σκηνή της Ισμήνης, την οποία αποθέωσαν, να στολίζει την Μυρτάλη για το ύφος και τον απαράδεκτο τρόπο της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - ανατροπή! Ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής θα γίνει ζευγάρι με την...

Γη της Ελιάς - spoiler: Ήρθε αποφασισμένος να μείνει! Ο πατέρας της Αγγελικής ζητά από τους Βρεττάκους να...