Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους δε θα σταματήσουν να μας συναρπάζουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μιας και ο δολοφόνος της Μυρτώς έχει αποκαλυφθεί και βγάζει εκδικητικό χαρακτήρα.

Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει, πως την πάτησε και έτσι προσπαθεί να κάνει κακό στην οικογένεια Ροδίτη. Πρώτη στη λίστα του θα είναι η ανιψιά της Άννας, η Λίνα, η οποία ασχολείται πολύ σοβαρά με την κολύμβηση.

Το πρόσωπο που θα απειλήσει ο Άγγελος

Ο Άγγελος θα μάθει, πως πριν από τους αγώνες της η κοπέλα, πήρε παράνομα χάπια για να ανεβάσει τις αποδόσεις της και φυσικά θα το βγάλει στη φόρα. Εκείνη θα νιώσει τρόμο, πως καταστρέφεται το όνομά της και το μέλλον της, όταν η Άννα θα αναλάβει δράση και θα σταματήσει με κάθε κόστος τη νέα συμπεριφορά του δικηγόρου (δείτε εδώ τον δεύτερο εραστή τη Μυρτούς).

Λίνα

Έτσι κρατάει ο Άγγελος τον πατέρα του στο χέρι

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ο Άγγελος, μπαίνει στην φυλακή και είναι έτοιμος να πάρει κι άλλους μαζί του αφού όπως αποκαλύπτεται ξέρει πολλά πράγματα για τον κάθε πρωταγωνιστή ξεχωριστά. Τα ένοχα μυστικά όλων θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα. Τώρα εξηγείται και ο τίτλος της σειράς "Παγιδευμένοι". Όλοι είναι παγιδευμένοι στα δίχτυα του δολοφόνου Άγγελου...

Μεγαλοδικηγόρος παρουσιάζεται σε όλους αλλά τι θα γίνει αν ο γιος του Άγγελος αποκαλύψει πως το πτυχίο του είναι πλαστό; Μάλιστα γι’ αυτό τον λόγο προτείνει συνεργασία στην Κλειώ, η οποία όμως αρνείται να γίνει συνεργάτιδα του.

Παγιδευμένοι

Από το μίσος του Άγγελου όμως δεν θα γλιτώσει ούτε η ίδια του η μητέρα αλλά ούτε και η Άννα. Παρά το γεγονός πως για την ίδια δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, τι θα συμβεί αν μάθει ο κόσμος για την ανιψιά της, η οποία είχε κάνε χρήση αναβολικών για να κερδίσει στους αγώνες κολύμβησης; Την ξέρουμε την Άννα, αυτό δεν θα το αφήσει έτσι. Δεν θα την αφήσει απροστάτευτη. Έχει αρκετά να φοβάται, λοιπόν.

Κάποιοι θα πάνε στο πλευρό του Άγγελου, λοιπόν, προκειμένου να γλιτώσουν από τα μυστικά τους. Ποιοι θα είναι αυτοί άραγε;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Έρευνα στο σπίτι του Αλέκου - Τα στοιχεία που ανατρέπουν τα πάντα

Παγιδευμένοι Spoiler: Τεράστια ανατροπή - Ο Ανδρέας έχει κρυφή κόρη!