Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή με το πτώμα του Κοσμά (δείτε εδώ ποιος τον έχει σκοτώσει) φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ.

Στο μεταξύ η κράτηση του Άγγελου ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται. Ο Δαμιανός, από την άλλη, κάνει μια αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει.

Η έρευνα που ανατρέπει τα πάντα στους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι Άγγελος Αλέκος

Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες, ενώ ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Το ερώτημα είναι αν θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η Αννα και ο Δημήτρης με τη σειρά τους ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Ο Αλέκος όμως έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Αγγελο… η ομολογία του στον ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα καθώς για τη δολοφονία της Μυρτώς κατηγορεί τον ίδιο του τον πατέρα και συνήγορό του.

Τεράστια ανατροπή - Ο Ανδρέας έχει κρυφή κόρη!

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», είναι απλά καταιγιστικές. Μπορεί αυτές τις εβδομάδες να έχει αλλάξει λίγο το πρόγραμμά τους (δείτε εδώ κάθε προβάλλονται), ωστόσο η συνέχεια αναμένεται εκπληκτική.

Συγκεκριμένα, στο προσκήνιο, θα βρεθεί ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας, ο Ανδρέας, μιας και θα αποκαλυφθεί πως έχει μία κόρη, για την οποία δεν γνώριζε.

Η αποκάλυψη αυτή θα τον σοκάρει ενώ θα ανατρέψει τα πάντα για τον χαρακτήρα του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Και ενώ περίμενε, πως ήρθε η ηρεμία και θα επιστρέψουν στα καθήκοντα τους στο τμήμα, ένα κοριτσάκι καταφθάνει στο γραφείο του, το οποίο κατηγορείται για κλοπή και ζητάει συγκεκριμένα τον Αντρέα. Η μικρή θα του αποκαλύψει πως είναι κόρη του από μια παλιά σύντροφό του και πως χρειάζεται τη βοήθειά του... Ο ίδιος θα δυσκολευτεί πολύ να αποδεχθεί την αλήθεια, ενώ ένα σημείωμα που θα βρει πάνω στο γραφείο του, θα τον γεμίσει τρόμο.

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - ανατροπή: Δεν πάει το μυαλό σας! Αυτός είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος ναρκωτικών

Παγιδευμένοι: Ξυπνούν μνήμες από την τραγωδία της Πάτρας - Η νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα