Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», είναι απλά καταιγιστικές. Μπορεί αυτές τις εβδομάδες να έχει αλλάξει λίγο το πρόγραμμά τους (δείτε εδώ κάθε προβάλλονται), ωστόσο η συνέχεια αναμένεται εκπληκτική.

Συγκεκριμένα, στο προσκήνιο, θα βρεθεί ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας, ο Ανδρέας, μιας και θα αποκαλυφθεί πως έχει μία κόρη, για την οποία δεν γνώριζε.

Η αποκάλυψη αυτή θα τον σοκάρει ενώ θα ανατρέψει τα πάντα για τον χαρακτήρα του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η αποκάλυψη για τη ζωή του Ανδρέα στους Παγιδευμένους

Και ενώ περίμενε, πως ήρθε η ηρεμία και θα επιστρέψουν στα καθήκοντα τους στο τμήμα, ένα κοριτσάκι καταφθάνει στο γραφείο του, το οποίο κατηγορείται για κλοπή και ζητάει συγκεκριμένα τον Αντρέα. Η μικρή θα του αποκαλύψει πως είναι κόρη του από μια παλιά σύντροφό του και πως χρειάζεται τη βοήθειά του... Ο ίδιος θα δυσκολευτεί πολύ να αποδεχθεί την αλήθεια, ενώ ένα σημείωμα που θα βρει πάνω στο γραφείο του, θα τον γεμίσει τρόμο.

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Πότε σταματάνε και πότε επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Σαν να μην έφταναν οι αλλαγές που γίνονται μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες στον προγραμματισμό των Παγιδευμένων, η νέα αστυνομική σειρά, θα βρεθεί για λίγο καιρό εκτός ΑΝΤ1 λόγω της έναρξης του Μουτνιάλ.

Παγιδευμένοι Μουντιάλ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, οι «Παγιδευμένοι» θα αποχαιρετήσουν προσωρινά το κοινό στις 16 Νοεμβρίου, με ένα επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές σε κρίσιμο σημείο της ιστορία, με στόχο να επανέλθει η σειρά, μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψουν αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (18/12) ή αν θα λανσαριστούν εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς στις αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - ανατροπή: Δεν πάει το μυαλό σας! Αυτός είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος ναρκωτικών

Παγιδευμένοι: Ξυπνούν μνήμες από την τραγωδία της Πάτρας - Η νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα