Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από το Maestro, που trendάρει στο Twitter για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ψηλά, άλλη μία σειρά το βράδυ της Παρασκευής 21/10 βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες θέσεις, και δεν είναι άλλη από τα Νούμερα, τα οποία και απόψε έβαλαν φωτιά στην βραδιά!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς για ακόμη μία φορά στο επεισόδιο μονοπωλεί το ενδιαφέρον και προκαλεί άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες του να μην έχουν προηγούμενο! Απόψε ο λόγος είναι το Tik Tok, που σύμφωνα με τον καλλιτέχνη λέγεται Pic Poc και μέχρι να καταλάβει ότι είναι εφαρμογή, καθώς θεωρούσε πως ήταν αρρώστια, το Twitter τον είχε πάρει ήδη στο...ψιλό!

Το Twitter αποθέωσε και πάλι τον μοναδικό Φοίβο Δεληβοριά

«Ο Τζόναθαν άλλαξε γιατί...»

Ο Μιχάλης Σαράντης φέτος είναι ο Τζόναθαν, πρώην Γεράσιμος, που νοιάζεται μεν για Τα νούμερα, αλλά όχι τα καλλιτεχνικά που αγαπά ο Φοίβος Δεληβοριάς, αλλά τα άλλα, τα οικονομικά.

Ο ηθοποιός που πρόσφατα έγινε πατέρας (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του), μοιράζεται τις σκέψεις του για τον καταπιεσμένο ήρωά του και αποκαλύπτει πώς είναι να συνεργάζεται κανείς με τον γνωστό τραγουδοποιό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τελικά ποιος είναι ο Τζόναθαν; Ακόμα προσπαθούμε να τον καταλάβουμε... Μάλιστα στο δελτίο Τύπου ανέφερε πως είναι «παρωδία γκόλντεν μπόι»!

«Κανείς από την ομάδα δεν έχει στο μυαλό του ότι παίζει με ύφος παρωδίας και αυτό γιατί οι ήρωες που υποδυόμαστε έχουν αίμα, είναι άνθρωποι κανονικοί. Εχουν προτερήματα, ελαττώματα και η όποια τρέλα τους πηγάζει από κάτι βαθιά ανθρώπινο. Αυτό μεγεθύνει ουσιαστικά η σειρά. Ολοι είναι νούμερα γιατί όλοι έχουν ένα μεγάλο τραύμα, το οποίο ξετυλίγεται μπροστά μας σε κωμικές καταστάσεις. Ο Τζόναθαν είναι ο παραγωγός του Φοίβου στη Νέα Μάντρα, πρώην Γεράσιμος, καταπιεσμένος γιος του μεγαλοπαραγωγού Σάκαρη, ο οποίος από τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας του κάνει μπαμ!».

Γιατί άλλαξε τόσο;

«Γιατί θέλει να αποδείξει σε έναν πατέρα που δεν υπάρχει πια, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Γιατί είναι σαν να σκάει ένα ηφαίστειο από την πολλή καταπίεση. Είναι ένα συνονθύλευμα κόμπλεξ, τρέλας, ψέματος και ανάγκης για αποδοχή».

Μιχάλης Σαράντης Τα Νούμερα

Θα τα καταφέρει τελικά ο ήρωάς σου;

«Δεν το ξέρουμε αυτό, αν και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δούμε και την καλή του πλευρά! Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τον ενδιαφέρουν τα πραγματικά νούμερα, οι αριθμοί και τα εισιτήρια και σε σχέση με αυτό είναι το αντίπαλο δέος του Φοίβου. Ενας Mr Perfect ανάμεσα σε τρελούς καλλιτέχνες. Και τον συμπαθείς και τον αντιπαθείς ταυτόχρονα. Είναι ένας τύπος ο οποίος ενδιαφέρεται για την επιτυχία και την καταξίωση αλλά βασισμένος όλος σε πολύ πόνο. Ολοι οι ήρωες φαίνεται να έχουν από ένα τραύμα και αυτό είναι κάτι που με συγκινεί πολύ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ένας πολύ καλός λόγος να καθίσεις σπίτι Παρασκευή βράδυ» - Αποθέωση ξανά στο Twitter για "Τα Νούμερα"

Τα Νούμερα: «Δεν μπορούμε πλέον να αντισταθούμε!» - Παραλήρησε το Twitter με την είσοδο του Μαζωνάκη στο επεισόδιο