Από Στέλλα Μούτσιου

Η σειρά της ΕΡΤ, Τα Νούμερα, κάθε φορά που προβάλλεται ένα νέο επεισόδιο, κάνει το κοινό να παραληρεί με τους καλεσμένους που φέρνει και τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους που προβάλλονται. Αυτή τη φορά, στο σίριαλ βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος σκόρπισε χαμόγελα.

Βέβαια, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν σε γενικό επίπεδο, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα έργο που διαφέρει από όλα τα άλλα και αποτελεί έναν λόγο για να καθίσει κάποιος σπίτι του και να δει τηλεόραση.

Οι αντιδράσεις στο twitter για "Τα Νούμερα"

Το δημόσιο ευχαριστώ του Φοίβου Δεληβοριά στην Φαίη Σκορδά για την παρουσία της στο σίριαλ

Πριν λίγες μέρες την είδαμε καλεσμένη στο επεισόδιο της σειράς Νούμερα μαζί του, και την Παρασκευή 30/9 είδαμε εκείνον καλεσμένο στο πλατό και την εκπομπή της. Ο λόγος για τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος βρέθηκε στο Πρωινό μας και έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ωστόσο στο τέλος της συζήτησής θέλησε να ζητήσει ευχαριστώ από την Φαίη Σκορδά και έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε μία παλιά τους κουβέντα.

«Σε ευχαριστώ και αναδρομικά γιατί είχα βγει μια φορά σε link στην εκπομπή σου, για να μιλήσουμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, για έναν πολύ αγαπημένο μας δικηγόρο και να του δώσω μια οφειλόμενη απάντηση, το είχα αισθανθεί αυτό.

Και να σε ευχαριστήσω για τη στάση που έχεις πάρει σε πολύ σημαντικά ζητήματα», συμπλήρωσε όλο νόημα στην παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με Νατάσσα Μποφίλιου και Φαίη Σκορδά δύσκολα χάνεις - Σαρωτική πρωτιά για τα Νούμερα στο Τwitter

«Έχουν αλλάξει τα πάντα...» - Το τραγικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του πρωταγωνιστή Μιχάλη Σαράντη