Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο από την σειρά που έχει αγαπήσει από το πρώτο λεπτό το τηλεοπτικό κοινό, τα Νούμερα, το βράδυ της Παρασκευής 30/9 και το κοινό παραληρούσε στα social media, με την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία ξεπέρασε μέχρι και εκείνη της Μποφίλιου με την Σκορδά στα μάτια τους!

Από την αρχή κιόλας του επεισοδίου, το χάσταγκ της σειράς, ήταν πρώτο στις τάσεις στο Twitter, και κορυφώθηκε όταν εμφανίστηκε ο «ΜΑΖΩ», ο οποίος χάρισε μοναδική ερμηνεία και άφθονο γέλιο, και τα σχόλιά τους όπως ήταν φυσιολογικό ήταν ένα προς ένα επικά!

Παραλήρησε το Twitter με την είσοδο του Γιώργου Μαζωνάκη

Το δημόσιο ευχαριστώ του Φοίβου Δεληβοριά στην Φαίη Σκορδά

Πριν λίγες μέρες την είδαμε καλεσμένη στο επεισόδιο της σειράς Νούμερα μαζί του, και την Παρασκευή 30/9 είδαμε εκείνον καλεσμένο στο πλατό και την εκπομπή της. Ο λόγος για τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος βρέθηκε στο Πρωινό μας και έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ωστόσο στο τέλος της συζήτησής θέλησε να ζητήσει ευχαριστώ από την Φαίη Σκορδά και έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε μία παλιά τους κουβέντα.

«Σε ευχαριστώ και αναδρομικά γιατί είχα βγει μια φορά σε link στην εκπομπή σου, για να μιλήσουμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, για έναν πολύ αγαπημένο μας δικηγόρο και να του δώσω μια οφειλόμενη απάντηση, το είχα αισθανθεί αυτό.

Και να σε ευχαριστήσω για τη στάση που έχεις πάρει σε πολύ σημαντικά ζητήματα», συμπλήρωσε όλο νόημα στην παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα Νούμερα: Στο Twitter την αποθέωσαν αλλά... - Η τηλεθέαση της νέας σειράς της ΕΡΤ

«Μία ώρα ψυχοθεραπείας...» - Το Twitter αποθέωσε την πρεμιέρα της σειράς «Τα Νούμερα» στην ΕΡΤ