Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι χρήστες του Twitter από το βράδυ της Πέμπτης 20/10 έχουν συγκλονιστεί από το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, (η οποία σάρωσε ακόμη μία φορά στους πίνακες τηλεθέασης) και μέχρι σήμερα, Παρασκευή 21/10 δεν έχουν σταματήσει να σχολιάζουν, τοποθετώντας το hashtag του στην κορυφή των trend (δείτε εδώ τα καθηλωτικά σχόλιά τους για την σκηνή ξυλοδαρμού της Καβογιάννη).

Το επεισόδιο έθιξε ένα μεγάλο θέμα, που αποτελεί ένα από τα βασικότερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, και οι χρήστες αποθεώνουν τόσο τον σεναριογράφο, όσο και τους ηθοποιούς, για την προσέγγισή τους σε αυτό το τόσο λεπτό ζήτημα, αλλά και τις ερμηνείες τους, που συγκλόνισαν όλο το πανελλήνιο!

Νο1 στα trend του Twitter το Maestro

H εξομολόγηση του Παπακαλιάτη για την σκηνή του ξυλοδαρμού με την Μαρία Καβογιάννη

Πλήθος μηνυμάτων και σχολίων κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το βράδυ της Πέμπτης 21/10 με αφορμή το συγκλονιστικό δεύτερο επεισόδιο, της καθηλωτικής σειράς Maestro, για την σκηνή του ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιώργου Μπένου, οι οποίοι είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην σειρά.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών αποθεώθηκαν, όπως και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, και με αφορμή τα όσα είδαμε ο σεναριογράφος στα podcast που ανεβαίνουν μετά από κάθε επεισόδιο, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη σκηνή αποκαλύπτοντας πως και για τον ίδιο ήταν πολύ δύσκολο μιας και πρώτη φορά στην καριέρα του πραγματεύεται αυτό το λεπτό ζήτημα.

«Το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο λόγος που πυροδοτούνται όλα τα κακά που προκύπτουν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο, για εμένα, από πολλές πλευρές. Και σεναριακά ήταν ένα δύσκολο επεισόδιο, γιατί δεν είχα καταπιαστεί ποτέ τόσο έντονα με ένα τέτοιο θέμα, και δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά. Δε μπορούσα απλά να το θίξω και να το αφήσω γιατί αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την πλοκή.

Maestro

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που είχα τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Μπένο για όλες αυτές τις σκηνές που γυρίστηκαν, και δεν είχα ξαναγυρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είχα πάρα πολύ άγχος για αυτή τη σκηνή. Προσπάθησα να μην προσβάλλω πολύ, να μη σοκάρω πολύ αλλά δε μπορούσα ένα τέτοιο θέμα να το περάσω επιδερμικά. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές και δύσκολες σκηνές που έχω δημιουργήσει» είπε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro Spoiler (3/11): Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: Εκτός προγράμματος Mega την επόμενη εβδομάδα η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Τι συνέβη