Από Ελένη Μήτση

Το πρόσωπο της Κατερίνας απασχόλησε ιδιαίτερα στη Γη της ελιάς, καθώς η απάτη, που έστησε με το υποτιθέμενο πρόβλημα υγείας της, το μωρό που ήθελε να απαγάγει αλλά και η ερωτική προσέγγιση στον Φίλιππο δεν την έκαναν καθόλου αρεστή.

Η Χάιδω έκανε τα πάντα για να τη βοηθήσει, με τον έρανο της να απευθύνεται σε πολύ κόσμο. Καταλαβαίνει όμως, πως έπεσε θύμα και έτσι θα τη δούμε να βγαίνει ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Mega και στον Νικήτα Κορωνάκη, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από όλον τον κόσμο για όσα συνέβησαν.

Η Χάιδω βγαίνει στο δελτίο ειδήσεων του Mega

Οι Twitterάδες σε έξαλλη κατάσταση με την σύλληψη της Κατερίνας

Τους έκανε όλους άνω κάτω, την έπεσε στον μισό πληθυσμό της Μάνης και η φυγή της από την Γη της Ελιάς δεν ήταν και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς έβαλε να απαγάγουν το μωράκι του Φίλιππου και της Βασιλικής (δείτε εδώ την οργή των χρηστών για το συμβάν). Ο λόγος για την Κατερίνα, έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες του κοινού στην σειρά, που όπως φαίνεται πήρε αυτό που του αξίζει!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 20/10, από ότι φαίνεται η αστυνομία την ξετρύπωσε έπειτα από σχετικό ένταλμα, στην Ελβετία, και πιο συγκεκριμένα στην Ζυρίχη, και είναι αντιμέτωπη με την φυλάκιση! όπως ήταν φυσιολογικό οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να το αφήσουν ασχολίαστο, και έδωσαν ρεσιτάλ στα σχόλιά τους!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έπιασαν και οι δύο σειρές 20ρι την Πέμπτη 20/10 - Σασμός vs Γη της ελιάς

Γη της Ελιάς - spoiler: «Τι ήταν αυτό που έκανες;!» - Η Μαρίνα ξεγράφει την Μυρτάλη από φίλη της