Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς έπαιξε το βράδυ της Τρίτης (18/10) και η σκηνή που χωρίς αμφιβολία συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό, ήταν αυτή με την απόπειρα αρπαγής του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Οι δύο άνδρες που έστειλε η Κατερίνα, μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας Στεφανέα με fullface, και επιτέθηκαν στη Χάιδω προκειμένου να αρπάξουν τη μικρή Στέλλα. Εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ την ίδια στιγμή κατέβηκε ο Φίλιππος ο οποίος τους έδιωξε από το σπίτι και τους κυνήγησε με την καραμπίνα του (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν τους πιάσει).

Τα σχόλια του Twitter για τη σκηνή της απαγωγής του μωρού στη Γη της Ελιάς

Τα βάσανα όμως δεν τελειώνουν εκεί για το ζευγάρι

Τον απόλυτο τρόμο θα ζήσει στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, η Βασιλική. Λίγο θα λείψει να πέσει θύμα βιασμού, με τον Φίλιππο να τη σώζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Μια ανάσα πριν την απόλυτη φρίκη θα κατέληγε η έξοδος του Φίλιππου και της Βασιλικής, λίγο μετά την απόπειρα αρπαγής του παιδιού τους, όταν ένας άγνωστος άντρας παρακολουθούσε την κοπέλα και όταν βρήκε την ευκαιρία επιχείρησε να την παρασύρει και να τη βιάσει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βράδυ ο Φίλιππος με τη Βασιλική αποφασίζουν να βγουν για ποτό, αφήνοντας τη μικρή στη Χάιδω να την προσέχει.

Το ζευγάρι χαρούμενο που θα περάσει χρόνο μαζί, φτάνει στο μπαράκι και παραγγέλνει να πιει. Την ίδια ώρα, από μακριά ένας άγνωστος παρακολουθεί τη Βασιλική επίμονα και πίνει μονορούφι το δικό του ποτό, σαν να δείχνει πως έχει αγωνία για κάτι.

Βασιλική βιασμός Γη της Ελιάς

Η έξοδος του Φίλιππου και της Βασιλικής όμως δεν εξελίσσεται καλά αφού οι δυο τους καταλήγουν να διαφωνούν έντονα για ένα θέμα και στη συνέχεια να καβγαδίσουν έντονα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Φίλιππος να παρατάει σύξυλη τη Βασιλική, που βρίσκεται εκτεθειμένη σε μεγάλο κίνδυνο. Ο άγνωστος άντρας βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε και πλησιάζει τη Βασιλική, η οποία δείχνει πως θέλει κάπου να μιλήσει. «Ερωτικό καβγαδάκι;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Είναι ο σύζυγός μου, είχαμε μια διαφωνία». Στη συνέχεια εκείνος συστήνεται και κάθεται μαζί της να την κεράσει ένα ποτό.

Ξαφνικά η Βασιλική αρχίζει να μη νιώθει καλά και να θέλει να φύγει: «Πρέπει να φύγω», λέει, αλλά όταν κάνει να σηκωθεί παραπατάει και ο άγνωστος αυτός άντρας την κρατάει: «Θα σε γυρίσω εγώ σπίτι, πες μου πού μένεις», της λέει και τη βγάζει έξω όπου προσπαθεί να τη στριμώξει και να τη βιάσει.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του εξαρχής. Η Βασιλική παλεύει με τις λίγες δυνάμεις που έχει να τον απωθήσει, ενώ στο μεταξύ, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετανιωμένος που την άφησε έτσι, επιστρέφει να την πάρει πίσω. Οταν βλέπει το σκηνικό, ορμάει πάνω στον άντρα αυτόν και αρχίζει να τον βαράει και να του φωνάζει: «Τι κάνεις, ρε αλήτη; Θα σε σκοτώσω, ρε».

Λίγα λεπτά αργότερα φτάνει η αστυνομία που συλλαμβάνει τον τύπο, ενώ οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία. «Συγγνώμη, αγάπη μου, που σε άφησα μόνη, σου τ’ ορκίζομαι ότι δεν θα το κάνω ποτέ ξανά», υπόσχεται ο Φίλιππος στη γυναίκα του μετανιωμένος. Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού», ενώ το βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Οι ενοχές την πνίγουν και κάνει μία παράτολμη κίνηση - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Χάιδω

Γη της Ελιάς: «Ζωντανή - νεκρή» - Το Twitter σπαράζει με την αποκαρδιωτική εικόνα της Αθηνάς στην φυλακή