Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρότι το τέλος της είναι πολύ κοντά στην σειρά (δείτε εδώ την κατάληξη που θα έχει στο τέλος των γεγονότων) η Κατερίνα στην Γη της Ελιάς, φαίνεται πως για ακόμη ένα επεισόδιο, το βράδυ της Πέμπτης 13/10, απασχολεί ιδιαίτερα και όχι με τον καλύτερο τρόπο!

Οι χρήστες από την αρχή του επεισοδίου έχουν πάρει φωτιά με τα πληκτρολόγιά τους, και τα σχόλιά τους για εκείνη είναι τα χειρότερα, μιας και ο χαρακτήρας της έχει εξελιχθεί σε πολύ κακό άτομο, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς ίχνος ντροπής και τσίπας για τις πράξεις της.

Το Twitter στόλισε για τα καλά την Κατερίνα

«Θα δούμε σύντομα στη σειρά τα...»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/10) η Βάσια Παναγοπούλου, η «Ασπασία» της Γης της Ελιάς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα μπουν στη σειρά δύο νέα πρόσωπα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πλοκή.

«Αυτό που έχω εκτιμήσει στην ομάδα του Ανδρέα και του Κούλλη, με τους οποίους δουλεύω για δεύτερη φορά, είναι πως νιώθεις σαν οικογένεια. Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει από πολλά στάδια γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους έχουν έναν περίγυρο και δυο παιδιά. Πρώτα θα έρθει η κόρη μου και μετά ο γιος μου. Με την κόρη μου θα δοκιμαστούμε πολύ όσον αφορά την άφιξή της στην Μάνη.

Τα παιδιά μας θα τα δούμε πολύ σύντομα στην σειρά. Ο Δημοσθένης είναι κακοποιητικός. Θα περάσει κρίση η σχέση της Αρετής με την Ασπασία, θα έχουμε μια μετωπική σύγκρουση. Στην Ισπανία θα προσπαθήσει η Ασπασία να τα χαλάσει τα πράγματα, όμως θα την πάρουν χαμπάρι», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Μυρτάλη κάνει την Ισμήνη να παραιτηθεί από τη δουλειά

Γη της Ελιάς - spoiler: Κινδυνεύουν όλοι! Ο Λυκούργος ανακαλύπτει τα ίχνη τον δολοφόνων της Μάνης