Από Ελένη Μήτση

Στο νυχτερινό μαγαζί του Ονείρου, που βλέπουμε στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' οι εξελίξεις θα είναι έντονες, καθώς από τη μία το μπουζουξίδικο απειλείται από εξωγενείς παράγοντες ενώ παράλληλα ένας έρωτας αρχίζει να εκδηλώνεται.

Η Νίτσα έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει τη φίλη της Ζέτα μακριά από τον Στρατή, εκείνη όμως γοητεύεται από τον άντρα και ο Βαρδάρης από τη μεριά του θέλει μια γυναίκα υποσυνείδητα μετά τον θάνατο της Μαρίνας.

Η Νίκη πιάνει στα πράσα τον Στρατή με τη Ζέτα

Ζέτα λοιπόν και Στρατής θα έρθουν πολύ κοντά (δείτε εδώ αναλυτικά για το ειδύλλιο), αλλά η Νίκη θα καραδοκεί. Είχε πάει πρώτη στο μαγαζί και είχε γοητευτεί και εκείνη από τον άντρα. Θα πιάσει μάλιστα τη Ζέτα να ανεβαίνει στη μηχανή του και σίγουρα αυτό δε θα της αρέσει καθόλου...

Νικολέτα Καρρά

Έτσι ξεκινάει ο έρωτας ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ιδιοκτήτη του Ονείρου

Όσοι νομίζουν, πως η βασική ιστορία για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' έχει να κάνει με τις απειλές, που δέχεται το όνειρο, τότε είναι βαθιά γελασμένοι.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, ο οποίος σιγά σιγά εκδηλώνεται. Ο Στρατής αφενός είναι κολλημένος στο παρελθόν του και στη Μαρίνα, αφετέρου θα γοητευτεί από το κάλεσμα της Ζέτας.

Η νεαρή τραγουδίστρια δε χάνει ευκαιρία να είναι στο πλάι του Βαρδάρη, με τα βλέμματα που του ρίχνει να είναι πολλά υποσχόμενα. Εκείνος με τη σειρά του έχουμε δει να την προστατεύει, με αποτέλεσμα όλα αυτά να κλιμακωθούν δημιουργώντας έναν φλογερό έρωτα.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα Στρατής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω ζήσει τσακωμούς, ξύλο και...» - Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Στάνκογλου με αφορμή το ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Πρωταγωνιστεί ως Ζέτα στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' - Πως ήταν η Ηλιάνα Μαυρομάτη πριν από 14 χρόνια