Από Ελένη Μήτση

Από την πρεμιέρα και μόνο της νέας σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' καταλάβαμε πως το σίριαλ είναι εμπλουτισμένο με δράση και πολλές εναλλαγές, όπου οι περισσότερες συμβαίνουν στο μπουζουξίδικο ''Όνειρο'' (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα).

Ο Στρατής Βαρδάδης είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και από ότι φάνηκε όσο μέσα και αν είναι στη νύχτα δε δέχεται κάποια σκηνικά. Έτσι λοιπόν, όταν άκουσε πως κατά τη διάρκεια της διασκέδασης ο Θανάσης πίεσε τη Ζέτα, που δουλεύει στο μαγαζί του, πριν το πετάξει έξω του είπε: «Άμα μια γυναίκα σου λέει όχι, λέει όχι. Εδώ μέσα έτσι πάει, άμα δε σου αρέσει πήγαινε σπίτι του. Δρόμο, δρόμο...».

Η αντίδραση στην παρενόχληση της Ζέτας

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη ως Στρατής

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τα πρώτα πλάνα να καθηλώνουν, ξεχώρισε η σκηνή, που ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στην πίστα.

Στο ρόλο του Στρατή Βαρδάρη βλέπουμε πια τον ηθοποιό, να παριστάνει ένα πρόσωπο, που είναι βαθιά εμπλεκόμενο με τη νύχτα ως ιδιοκτήτης του νυχτερινού μαγαζιού ''Όνειρο''.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Ειδική επανεκτέλεση για τη νέα σειρά του Alpha - To τραγούδι που θα παίζει στους τίτλους αρχής

Κόρα Καρβούνη: Η ηλικία και η καταγωγή και ο σύντροφος της «Νίτσας» από το Αυτή η Νύχτα Μένει