Από Ελένη Μήτση

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day την Τετάρτη 19/10 μιλώντας για το ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'', στην οποία τον βλέπουμε να κάνει τον Δήμαρχο του Αγρινίου.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί παράλληλα και σε άλλη μια μεγάλη παραγωγή, αλλά ο χαρακτήρας του Χρήστο που υποδύεται στον Alpha έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκεται με τη νύχτα της περιοχής του Αγρινίου. Μάλιστα, ο Στάνκογλου έχει ζήσει και εκείνος με τη σειρά του σκηνικά σαν αυτά, που βλέπουμε στο έργο και δίστασε να τα περιγράψει.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για περιστατικά που έχει ζήσει στη νύχτα

«Κατάγομαι από επαρχία και έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις, τσακωμούς, ξύλο αλλά και αρκετά ρομαντικά πράγματα. Είχα ερωτευτεί μικρός την τραγουδίστρια μαγαζιού στο χωριό μου».

Όσα θέλουμε να ξέρουμε για το ρόλο του Στάνκογλου στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Τον Γιάννη Στάνκογλου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού την Κυριακή 11/9 στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο οποίος μίλησε για την πολυσυζητημένη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και όσα θα δούμε στο ρόλο του στη σειρά.

«Τον Χρήστο Αναγνώστου τον έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες σκληρό, δεν ήταν τόσο» είπε για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά. Ένα δήμαρχο φιλόδοξο και επίμονο που θα έρθει σε σύγκρουση με έναν άνθρωπο της νύχτας, τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την τύχη να συνεργάζεται με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς τονίζοντας ότι «από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο χαρακτήρα είναι όλοι ένας κι ένας, πολύ καλοί ηθοποιοί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους χαίρομαι, να τους αφήσουμε να...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Στάνκογλου για Βανδή και Μπισμπίκη

«Θα πιαστούν στα χέρια...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τη διαμάχη του Χρήστου με τον Στρατή στο Αυτή η Νύχτα Μένει