Από Ελένη Μήτση

Εντύπωση έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τη Ζέτα, την πρωταγωνίστρια της σειράς να αρχίζει σιγά σιγά να ξεκολλάει τον Στρατή από το παρελθόν του, κλέβοντας του την καρδιά.

Η ηθοποιός, που υποδύεται τη νεαρή τραγουδίστρια, η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι πολύ ταλαντούχα και μάλιστα παίζει εδώ και χρόνια σε σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τη συμμετοχή της στη σειρά Λίστα. com εκεί, που έκανε την κοπέλα του αδερφού της Λίτσας (δείτε εδώ όσα θέλετε να ξέρετε για το ρόλο της στη νέα σειρά).

Λίγα λόγια για τη ζωή της Ηλιάνας Μαυρομάτη

Η Ηλιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989, και σήμερα είναι 33 ετών. Φοίτησε με επιτυχία στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, και επίσης είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος», ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και κίνησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση, καθώς όλοι θυμόμαστε τους ρόλους της σε επεισόδια της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου "10η Εντολή" το 2015, αλλά και λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2008 στη σειρά του ΑΝΤ1 "Λίτσα.com.

Λίτσα.com - Μαυρομάτη

Στον κινηματογράφο έχει πάρει μέρος στην μεγάλου μήκους ταινία Οι Αισθηματίες, μία ταινία μέσα από την οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά και στις μικρού μήκους ταινίες Humphrey, Largo, Avalon, Οι Πεινασμένοι, και τέλος, συμμετείχε στην μεγάλου μήκους ταινία Dead Europe.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Μαυρομάτη για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Μετά τις δηλώσεις των ηθοποιών πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς του Alpha, Αυτή η Νύχτα μένει, το πρωί της Πέμπτης 6/10 στην εκπομπή Happy Day, μίλησε μία εκ των πρωταγωνιστριών, η Ηλιάνα Μαυρομάτη, τόσο για τον ρόλο της στην σειρά ως Ζέτα, όσο και για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι με αυτούς τους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι. Ο ρόλος μου είναι η Ζέτα, μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται. Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί. Είχα μια τάση να αποφεύγω την τηλεόραση. Δεν ένιωθα έτοιμη με τους ρυθμούς της», είπε αρχικά και συνέχισε...

«Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας μέσω της μητέρας μου, Λίλας Καφαντάρη. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έχω άγχος και δεν το εκδηλώνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού πιο παλιά λόγω άγχους. Με βοήθησε η ψυχανάλυση να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Κάνω πολλά χρόνια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει: Όλη η αλήθεια - Πάει για δεύτερη σεζόν η σειρά του ALPHA;

Μοναστήρι ή μπουζούκια; Τα νούμερα του ''Μαύρου ρόδου'' και της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' την Τρίτη 18/10