Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι σεναριογράφοι της σειράς ξέρουν καλά τι κάνουν, και στο αποψινό επεισόδιο της Τετάρτης 19/10 κατάφεραν για τα καλά να μας κάνουν να φτάσει η αγωνία μας κόκκινο! Ο λόγος για τον Σασμό, και την τυχαία συνάντηση του Σταύρου της Αργυρώς, της Στέλλας και του Αστέρη στο ίδιο εστιατόριο!

Λίγο νωρίτερα είδαμε την σκηνή όπου ο Σταύρος απειλεί ουσιαστικά την Αργυρώ, πως θα γυρίσει στα Γιάννενα (και το Twitter πανηγύρισε) ωστόσο εκείνη του ζήτησε μία τελευταία ευκαιρία για να σώσουν τον γάμο τους, και η έξοδός τους για δείπνο ήταν μία κίνηση καλής θέλησης.

Ξετρελάθηκε το Τwitter με την απρόσμενη συνάντηση στον Σασμό

Όμως δυστυχώς η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, καθώς με το που μπήκαν στο εστιατόριο αντίκρισαν την Στέλλα και τον Αστέρη, η Αργυρώ τρελάθηκε από την ζήλεια της, και το Twitter φυσικά έστησε "πανηγύρι"!

Αποχώρηση "βόμβα" από το χωριό!

Μαζί με τα νέα πρόσωπα που έχουν εισβάλει στον Σασμό, τα οποία έχουν επιστρέψει για δικούς τους λόγους που θα μάθουμε στην συνέχεια της σειράς (όπως ο Ευθύμης και το σκοτεινό μυστικό που τον ενώνει με τον Φραγκιαδάκη), έχουν έρθει και τεράστιες ανατροπές που ούτε μας πέρναγαν ποτέ από το μυαλό!

Το χωριό δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη βεντέτα, και έναν νέο κύκλο αίματος ανάμεσα στις οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, αλλά και με μία απώλεια που δεν χωράει το μυαλό τους, ούτε φαντάζονταν ποτέ πως θα συμβεί!

Είναι το άτομο που τους συμβουλεύει τους πάντες και κρατά μακριά τις κακοτοπιές και τους τσακωμούς, όσο δηλαδή και αυτός μπορεί, από το χωριό, αλλά και ο άνθρωπος που ταυτόχρονα ξέρει τα πάντα! Ο παπα Μιχάλης όμως θα έρθει αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί και τον βαραίνει τόσο που οδεύει προς την τρέλα!

Σασμός

Ο Μανώλης τον πλησιάζει μιας και δεν αντέχει το φορτίο που κουβαλά και του εξομολογείται μέσα στην ενορία πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, κάτι που και ο ίδιος του παραδέχτηκε! Ο παπά Μιχάλης δεν μπορεί να αντιληφθεί πως τόσο καιρό ο φονιάς βρίσκεται ανάμεσά τους και πως παραλίγο να τον παντρέψει και πέφτει σε μεγάλη μελαγχολία!

Το μοναστήρι αποτελεί τη μοναδική λύση για να γλιτώσει από όσα τον βασανίζουν, και έτσι αφήνει τα πάντα και αποφασίζει να βυθιστεί στην σιωπή...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η ιστορία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Όταν ήταν 16 χρονών...

Σασμός Spoiler: Ο Παύλος δίνει εντολή δολοφονίας - Ζητάει στον Ευθύμη να βγάλει από τη μέση τον...