Από TV24 Team

Περιμένει με ανυπομονησία την ηρωίδα της να ευτυχήσει. Η Βέρα Μακρομαρίδου είναι η Ασπα του «Σασμού» και μετά τον ερχομό τού Παύλου βλέπει τη ζωή της ηρωίδας της να αλλάζει. Στο περιοδικό Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου εξηγεί τις κινήσεις εκείνης, τον τρόπο που θα χειριστεί τα προσωπικά της και φυσικά αν θα «συναντήσει» ξανά τον Άγγελο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Βέρας Μακρομαρίδου στο περιοδικό Tv24

Κάπου διάβασα ότι δυσκολευτήκατε πολύ να μπείτε στον χώρο της τηλεόρασης. Γιατί το θέλατε τόσο πολύ, δεδομένου πως θα νιώθατε γεμάτη μέσα από τόσους ρόλους στο θέατρο…

«Το θέλω μου δεν είχε να κάνει με καλλιτεχνικούς λόγους αλλά με καθαρά εργασιακούς. Η τηλεόραση θα μου έδινε μια αναγνωσιμότητα και κατ’ επέκταση θα μπορούσα να διεκδικήσω καλύτερες συνθήκες εργασίας στο θέατρο: Πληρωμένες πρόβες, όχι αμοιβές με ποσοστά, μεγαλύτερες και πιο κεντρικές σκηνές, περισσότερες μέρες παραστάσεων μέσα στην εβδομάδα κ.λπ. Το θέλω μου ήταν να καταφέρω να ασχολούμαι μόνο με το αντικείμενό μου ως ηθοποιός και να μη χρειάζεται να κάνω 100 δουλειές που σχετίζονται με το θέατρο αλλά δεν είχαν να κάνουν με την υποκριτική απαραίτητα, κάτι το οποίο συνέβαινε για 10 χρόνια».

Η Ασπα τι σηματοδοτεί για εσάς;

«Η Ασπα είναι μια ηρωίδα κοντινή σε εμένα -μπορώ να την καταλάβω σε πολλά- αλλά και τόσο διαφορετική εκ του αποτελέσματος. Κάνει δηλαδή τελείως άλλες επιλογές ζωής από αυτές που θα έκανα εγώ, αλλά με έναν κοινό τρόπο. Μέσω αυτής της ηρωίδας, που μαθαίνω λόγια της με τέτοια συχνότητα και ταχύτητα, άνοιξε για εμένα το κεφάλαιο “τηλεόραση” και σηματοδοτεί για εμένα το εκπαιδευτικό κεφάλαιο “υποκριτική στην κάμερα” που μέχρι στιγμής είχα απλά ξεφυλλίσει επιφανειακά».

Θα μπορούσε να είναι φίλη σας;

Βέρα Μακρομαρίδου Σασμός περιοδικό tv24

«Σίγουρα… και αδελφή μου. Είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, όπως θα λέγαμε. Είναι φύσει αισιόδοξη, αλλά η ζωή τής έχει φέρει τόσο πόνο που την κάνει να περνάει από πολλά στάδια».

Στην αρχή τη γνωρίσαμε ως ένα κορίτσι ελευθέρων ηθών. Στη συνέχεια όμως έδειξε την ωριμότητά της. Δικαιολογείτε την ηρωίδα σας μέχρι κάποιο βαθμό;

«Σίγουρα τη δικαιολογώ γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να την υποδυθώ. Είχε λόγους να είναι δυστυχισμένη στον γάμο της και η απιστία της ήταν μια αντίδραση. Θα ήταν ρηχό από μέρους μου να την κρίνω από αυτό. Η απιστία της ήταν μια εξαίρεση γι’ αυτή και όχι ο κανόνας. Επρεπε να δω τον χαρακτήρα της πιο συνολικά και ουσιαστικά».

Είναι ένας καθαρός χαρακτήρας;

«Ναι, θεωρώ πως είναι! Αγαπάει πραγματικά και θέλει να δημιουργεί αληθινές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω της».

Στο μεταξύ οι πηγές μας αναφέρουν πως θα έρθει κοντά με τον Μύρωνα. Εκείνος την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή, εκείνη θα νιώσει αντίστοιχα συναισθήματα;

«Δεν το γνωρίζουμε αυτό ακόμα. Σίγουρα θα έχουν μια πολύ τρυφερή και ανθρώπινη σχέση αλλά δεν γνωρίζω αν αυτό θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση με αμοιβαία αισθήματα. Θα είναι δίπλα της πάντως».

Θα καταφέρει να νιώσει ευτυχισμένη;

«Το εύχομαι και το περιμένω με ανυπομονησία. Της αξίζει».

Μην χάσετε το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο, Παρασκευή 21/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η Νάντια νόθα κόρη του Στεφανή - Ο Νικηφόρος ερωτεύεται την "αδερφή του"

Σασμός spoiler: Έντρομο όλο το χωριό - Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα