Από Πέννυ Μαστοράκου

Μαζί με τα νέα πρόσωπα που έχουν εισβάλει στον Σασμό (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά), τα οποία έχουν επιστρέψει για δικούς τους λόγους που θα μάθουμε στην συνέχεια της σειράς (όπως ο Ευθύμης και το σκοτεινό μυστικό που τον ενώνει με τον Φραγκιαδάκη), έχουν έρθει και τεράστιες ανατροπές που ούτε μας πέρναγαν ποτέ από το μυαλό!

Το χωριό δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη βεντέτα, και έναν νέο κύκλο αίματος ανάμεσα στις οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, αλλά και με μία απώλεια που δεν χωράει το μυαλό τους, ούτε φαντάζονταν ποτέ πως θα συμβεί!

Ο παπα Μιχάλης δεν αντέχει και εγκαταλείπει τα πάντα στον Σασμό

Είναι το άτομο που τους συμβουλεύει τους πάντες και κρατά μακριά τις κακοτοπιές και τους τσακωμούς, όσο δηλαδή και αυτός μπορεί, από το χωριό, αλλά και ο άνθρωπος που ταυτόχρονα ξέρει τα πάντα! Ο παπα Μιχάλης όμως θα έρθει αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί και τον βαραίνει τόσο που οδεύει προς την τρέλα!

Σασμός

Ο Μανώλης τον πλησιάζει μιας και δεν αντέχει το φορτίο που κουβαλά και του εξομολογείται μέσα στην ενορία πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, κάτι που και ο ίδιος του παραδέχτηκε! Ο παπά Μιχάλης δεν μπορεί να αντιληφθεί πως τόσο καιρό ο φονιάς βρίσκεται ανάμεσά τους και πως παραλίγο να τον παντρέψει και πέφτει σε μεγάλη μελαγχολία!

Το μοναστήρι αποτελεί τη μοναδική λύση για να γλιτώσει από όσα τον βασανίζουν, και έτσι αφήνει τα πάντα και αποφασίζει να βυθιστεί στην σιωπή...

Ο Σταύρος αποφασίζει να αφήσει την Αργυρώ

Στο σημερινό (19/10) επεισόδιο του Σασμού θα δούμε πως η Αργυρώ επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει τον Σταύρο με μία βαλίτσα στο σαλόνι, έτοιμο να φύγει. Η κοπέλα τα χάνει μόλις συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και ο αγαπημένος της, είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.

«Σου είπα ότι θα γυρίσω στα Γιάννενα Αργυρώ και εσύ δεν έκανες τίποτα», της λέει και εκείνη τον κοιτάζει σοκαρισμένη: «Εμένα, το παιδί, δεν μας σκέφτεσαι;».

«Μόνο εσάς σκέφτομαι αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, δεν το βλέπεις; Θα πάω κι αν αποφασίσεις ότι θέλεις να ζήσεις μαζί μου, ξέρεις πού θα με βρεις», της απαντάει, κάνοντας της ξεκάθαρο πως δε θα περιμένει να ηρεμήσει η κατάσταση με τους Σταματάκηδες για να ζήσει με την οικογένειά του.

Η Αργυρώ με τρεμάμενη φωνή του απαντάει: «Ωραία, έχω κάνει πολλά λάθη, το καταλαβαίνω, αλλά κατάλαβέ με κι εσύ. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας;».

Ο Σταύρος όμως δεν παίρνει από λόγια: «Σου δίνω τη λύση, πάμε να φύγουμε από εδώ, μακριά από όλους και από όλα, να ηρεμήσουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»

«Μη μου ζητάς να αλλάξω πάλι τη ζωή μου εξαιτίας του, δεν το βλέπω σαν λύση αλλά σαν ήττα, δεν καταλαβαίνεις;», του λέει η Αργυρώ αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση: «Καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να δείχνω μόνο εγώ κατανόηση» (δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια θα βρεθεί κοντά στον θάνατο σύντομα).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η ιστορία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Όταν ήταν 16 χρονών...

Σασμός Spoiler: Ο Παύλος δίνει εντολή δολοφονίας - Ζητάει στον Ευθύμη να βγάλει από τη μέση τον...