Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Παύλος Βρουλάκης έχει καταφέρει και έχει κάνει άνω κάτω όλο το χωριό, και από ότι φαίνεται, βασικά τι φαίνεται είναι σίγουρο, έχει προκαλέσει περισσότερα προβλήματα παρά καλά με τον ερχομό του στον Σασμό! Σε λίγες μέρες θα δούμε όχι μόνο να έρχεται αντιμέτωπος με την γιαγιά Ειρήνη και την Μαρίνα (δείτε εδώ τι θα συμβεί) αλλά και με ένα γεγονός που θα τον ευνοήσει ιδιαίτερα!

Ο Παύλος απαιτεί από την Καλλιόπη τα χωράφια του Άγγελου

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η Καλλιόπη προσεχώς θα αντιμετωπίσει κατάματα τον θάνατο, καθώς από ένα λάθος της το σπίτι της θα πάει φωτιά, και εκείνη θα κινδυνέψει να καεί ζωντανή (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα γίνει)! Τότε ως άγγελος εξ ουρανού εμφανίζεται από το πουθενά ο Παυλής, την αρπάζει στην αγκαλιά του και τη σώζει από τον θάνατο!

Σασμός

Όμως όχι χωρίς αντάλλαγμα! Ο Παύλος ότι ο λόγος που είναι ζωντανή οφείλεται σε αυτόν και έτσι της ζητά πίσω τα χωράφια του Άγγελου, απειλώντας την πως αν δεν τα δώσει θα την αφήσει να καεί ζωντανή! Τι θα κάνει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Το πάθος του με την Αιμιλία ζωντανεύει ξανά και ο γάμος της οδεύει στην καταστροφή

Παρότι επέστρεψε και άρχισε να τακτοποιεί όλα όσα 20 χρόνια άφησε πίσω στον Σασμό (αλλά και να καταστρώνει νέα σχέδια), ένα αγκάθι έχει βαθιά στην καρδιά του και αυτό είναι πως η γυναίκα του μετά την εξαφάνισή του, παντρεύτηκε τον κολλητό του!

Ο λόγος για τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος είδε ξανά μετά από τόσα χρόνια την γυναίκα του (δείτε εδώ την αντίδραση του Twitter για αυτή τη συνάντηση) και παρότι η Αιμιλία έδειξε παγερά αδιάφορη απέναντί του, στα επόμενα επεισόδια θα κυλήσει ξανά στο πάθος τους!

Η αλήθεια είναι πως μετά την πρώτη συνάντησή τους και την αποκάλυψη πως είναι ζωντανός, δε θα αφήσει σε ησυχία την πρώην του, και όσο και αν τον αποφεύγει, ο Παύλος φροντίζει να συναντιούνται τυχαία! Έτσι λοιπόν δεν θα αργήσει να φουντώσει η αγάπη τους και ο γάμος της να είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή!

Σασμός

Η Αιμιλία συνεργάζεται κρυφά με τον Λευτέρη, και τον προειδοποιεί πως η κάλυψή του βρίσκεται σε κίνδυνο όπως και ο ίδιος, κάτι που θα την φέρει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της! Ο γάμος της δείχνει να διαλύεται και η ίδια έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα! Τι θα συμβεί τελικά;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Δόξα Αστέρη!» - Το Twitter ξέσπασε με τον Παύλο Βρουλάκη και με την δίψα του για εκδίκηση

Σασμός Spoiler: Ο Παύλος δίνει εντολή δολοφονίας - Ζητάει στον Ευθύμη να βγάλει από τη μέση τον...