Από Πέννυ Μαστοράκου

Καταιγιστικές είναι και απόψε Δευτέρα 17/10 οι εξελίξεις στην Σασμό, καθώς η συνάντηση που περιμέναμε όλοι συνέβη, και ο Παύλος Βρουλάκης συναντήθηκε μετά από 20 χρόνια που θεωρούνταν νεκρός με την γυναίκα του Αιμιλία (δείτε εδώ τον συγκλονιστικό διάλογό τους), η οποία συνέχισε την ζωή της όπως ήταν φυσιολογικό αφού ήταν αγνοούμενος, και παντρεύτηκε τον κολλητό του.

Οι δυο τους, έχουν να πουν πολλά, αλλά η αλήθεια είναι πως οι χρήστες του Twitter, είναι ξεκάθαρα με το μέρος της Αιμιλίας και το έδειξαν και στα σχόλιά τους, που πήραν "φωτιά" από αυτή την συνάντηση! Της δίνουν όλα τα δίκια και θεωρούν μια χαρά την στάση της για κάποιον που επιστρέφει τόσα χρόνια μετά και ζητά τα "ρέστα".

Τα επικά σχόλια των χρηστών υπέρ της Αιμιλίας στον Σασμό

Ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη εντολή δολοφονίας για τον...

Στον Σασμό, από την πρώτη στιγμή που ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε στο χωριό, ξεκαθάρισε στην οικογένειά του πως έχει έρθει για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους των δύο ανιψιών του, του Πετρή και του Άγγελου.

Λίγο καιρό με τη σύλληψη του Κώστα για το φόνο του γιατρού (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), η Άσπα ξέρει πως μόνο με έναν τρόπο θα διώξει τη θλίψη που κρύβει μέσα της και αυτός είναι η εκδίκηση. Ξέρει ακόμα πως μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη βοηθήσει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Άγγελου και αυτός φυσικά είναι ο Παύλος Βρουλάκης.

Σασμός Άσπα

Δεν θα αργήσει λοιπόν να τον επισκεφθεί για να του ζητήσει να βγάλει από τη μέση τον άντρα που της χάλασε το όνειρο, δηλαδή να σκοτώσει τον Κώστα που της στέρησε το πιο αγαπημένο της πρόσωπο πάνω στη γη, τον Αγγελο. Ο Παύλος στην αρχή θα φανεί πως δεν συμφωνεί με την ιδέα της και μάλιστα θα επέμβει και η Μαρίνα για να τον σταματήσει.

Όταν όμως ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη συνειδητοποιήσει πως η Ασπα θέλει διακαώς την καταστροφή τού πρώην άντρα της, θα δώσει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή. Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Στα όριά του ο Σταύρος με την Αργυρώ - Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Σασμός spoiler: «Υπάρχει κορύφωση γύρω από το δολοφόνο του Στεφανή» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αμούτζα