Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Παύλος Βρουλάκης μετά την συνάντησή του με την γυναίκα του 20 χρόνια μετά (δείτε εδώ τον καταιγισμό σχολίων του Twitter για όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους) είχε ακόμη μία συνάντηση στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 στον Σασμό, και αυτή ήταν με τον Αστέρη Σταματάκη, τον οποίο έχει βάλει στο μάτι και τον έχει παρακολουθήσει με την ανιψιά του λίγες μέρες.

Το Twitter αμέσως πήρε "φωτιά" και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την συνάντηση αυτή, καθώς οι χρήστες είναι οργισμένοι και ενάντια στον διψασμένο για εκδίκηση Βρουλάκη. Οι δύο τους είναι στα μαχαίρια, ενώ μια και μόνο ατάκα του πρώτου έκανε την πλατφόρμα να παραληρήσει!

Οι χρήστες του Twitter εναντίον του Παύλου Βρουλάκη και υπέρ του Αστέρη

Σε κίνδυνο η ζωή της Καλλιόπης!

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως η Καλλιόπη, ενθυμούμενη τον άντρα της, Βασίλη, αλλά και τα όσα έζησαν μαζί, ανάβει ένα καντηλάκι όμως αυτό παίρνει φωτιά και τυλίγει όλο το σπίτι στις φλόγες, με την ίδια να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, χωρίς να την ακούει όμως κανείς!

Ο επερχόμενος γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής (δείτε εδώ ποιος θα εμφανιστεί ακάλεστος), φέρνει στην Καλλιόπη μνήμες από το παρελθόν της με τον άντρα της, και έτσι το κακό δεν αργεί να γίνει.

Καλλιόπη Παύλος Σασμός

Η καπετάνισσα εγκλωβίζεται στο σπίτι της και είναι ένα βήμα πριν καεί ζωντανή, και τότε λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις τη, εμφανίζεται ο Παύλος Βρουλάκης, και την σώζει! Όμως αυτό δεν θα το αφήσει έτσι, και η κίνηση αυτή έχει ως αντάλλαγμα να της ζητήσει κάτι που η Καλλιόπη δε θέλει να χάσει με τίποτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: «Η μνήμη του Μάρκου είναι ζωντανή» - Ο Παύλος απαγορεύει τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη

Σασμός spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη - Κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του