Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ, Το βραχιόλι της φωτιάς, έχουν ξεκινήσει ήδη, και με αυτή την αφορμή στην παρέα του Στούντιο 4 το μεσημέρι της Πέμπτης 20/10, βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών (δείτε εδώ το λαμπερό καστ της σειράς), ο Νίκος Ψαρράς.

Ο γνωστός ηθοποιός, θα υποδυθεί τον Εβραίο επιχειρηματία, Μωή Κοέν, όπου μια μεγάλη πυρκαγιά τον αναγκάζει να βρει καταφύγιο μαζί με την οικογένειά του σε τσιγγάνικο καταυλισμό, και αναλύει τα συναισθήματά του για αυτή την προσέγγιση.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Ψαρράς για Το βραχιόλι της φωτιάς

«Όπως είναι γραμμένο στο Άουσβιτς δεν πρέπει να το ξαναζήσουμε ποτέ. Για να ζήσουμε το τώρα, πρέπει να ξέρουμε το παρελθόν. Μία εξέγερση υπήρχε στο Άουσβιτς και την ξεκίνησαν Θεσσαλονικείς Εβραίοι, που μετά τους εξόντωσαν όλους.

Η σειρά ξεκινά με τον Χρήστο Λούλη που είναι ο μικρός μου ο γιος το 1962 και έχει ένα ωραίο κοσμηματοπωλείο. Έχει σωθεί από το Άουσβιτς. Δείχνει έναν τσιγγάνο που του λέει ότι η γιαγιά πεθαίνει. Είναι αληθινή ιστορία και το βραχιόλι υπάρχει ακόμα. Ο κοσμηματοπώλης που πήγε να σώσει τη γιαγιά, βλέπει το βραχιόλι και του έρχονται απευθείας μνήμες. Οι ψυχές των ανθρώπων πρέπει να ησυχάζονται και κανείς δεν άντεχε να μιλήσει για όσα έζησαν.

Κάναμε ένα γύρισμα και έλεγα ότι δεν θα κλάψω και μόλις άγγιζα τα μαλλιά με έπιαναν τα ζουμιά» είπε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Η εξομολόγηση της επίσης πρωταγωνίστριας της σειράς Ελισάβετ Μουτάφη

Την Τετάρτη 5/10 είδαμε την Ελισάβετ Μουτάφη να είναι καλεσμένη στην εκπομπή και μεταξύ των όσων εξομολογητικών δήλωσε, αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός της ζωής της, που την πληγώνει πολύ.

Μετά την εξομολόγηση πολύ γνωστής ηθοποιού, με τη σειρά της και η Μουτάφη αισθάνθηκε άνετα να αναφερθεί στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της αλλά και σε αυτή του σκυλιού της. Όσο και να προσπαθεί να βλέπει το ζήτημα ως μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, δεν παύει να της λείπει, μιας και ο μπαμπάς της ήταν ο κολλητός της.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολη χρονιά. Έχασα τον πατέρα μου κι επειδή του είχα τεράστια αδυναμία αυτό με έχει διαλύσει κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μέσα μου. Το παλεύω συνέχεια να το διαχειριστώ, αλλά δεν μπορώ να σας πω ψέματα, ότι δεν είναι η δουλειά μου που με κρατάει, πέρα από τον άντρα μου, την οικογένειά μου.

Μέχρι πριν από μερικό καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν κι έκλαιγα. Τώρα υπάρχουν κάποια αεράκια που φυσούν και λένε οκ, έχουν επιζήσει πολλοί από τον θάνατο του πατέρα τους. Έχω πολλές φίλες που δυστυχώς έχουν χάσει τον πατέρα τους πολύ νωρίτερα από μένα. Οπότε θα σας πω την αλήθεια., εκεί παίρνω δύναμη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είπα θα παραιτηθώ!» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μιχαλάκη για άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν

Φλόγα και Άνεμος: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη!» - "Καταπέλτης" η Πέγκυ Τρικαλιώτη