Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλοί είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι της εκπομπής Στούντιο 4 κάθε φορά, οι οποίοι μέσα από τις συζητήσεις τους με τους δύο παρουσιαστές προχωρούν σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ζωή τους. Έτσι, από τη μία είδαμε τον Γιώργο Σουξέ να μιλά "ανοιχτά" για το επώνυμό του και, από την άλλη, την Παρασκευή 16/9 είδαμε τον Μιχάλη Σαράντη να απαντά για την σύντροφό τους και την εγκυμοσύνη της.

Ο ηθοποιός είναι σε σχέση με την Μαίρη Μηνά και κατάφεραν να κρατήσουν το γεγονός πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί κρυφό μέχρι και τον ένατο μήνα της κύησης, με τον ίδιο να είναι απόλυτα ενθουσιασμένος, αλλά και στεναχωρημένος, διότι πρόσφατα έχασε τον πατέρα του και δεν θα μπορέσει να το γιορτάσει μαζί του.

Ο Μιχάλης Σαράντης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς (…) Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιο είναι το μέλλον της εκπομπής

Οι συζητήσεις για το μέλλον της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, πριν καλά καλά αρχίσουν να προβάλλονται τα επεισόδια αυτής της σεζόν, και το ποσό που αναφερόταν πως θα δοθεί για να βγει στον αέρα και το 2023 είναι πολύ μεγάλο.

Την Πέμπτη 15/9, λοιπόν, έγινε γνωστό πως το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε την έγκριση γι' αυτό το ποσό και μαζί με αυτή την έγκριση, δόθηκε και το πράσινο φως και την ίδια την εκπομπή για την επόμενη χρονιά. Απίστευτες οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο κανάλι!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα...» - Το ξέσπασμα του Αίαντα Μανθόπουλου στο Στούντιο 4 για όσα γράφονται για την Ειρήνη Παππά

"Λύγισε" στο πλατό του Στούντιο 4 ο Γιώργος Σουξές - Ξέσπασε σε κλάματα και η Ζαμπέτογλου