Από Πέννυ Μαστοράκου

Στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για την εξομολόγηση της Μιράντας) η αλήθεια είναι πως θα βρεθούμε μπροστά σε μία τεράστια ανατροπή, την οποί δεν περιμέναμε να δούμε, τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα στην σειρά!

Η Αμαλία αποφασίζει να παντρευτεί, το θέμα είναι ποιον, εφόσον ο Ντίνος (ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία) είναι ακατάλληλος και απαγορευτικό για την οικογένειά της, και αν το επιλέξει αυτό θα τους βρει όλους απέναντι, και ο Πάρης είναι το χειρότερο άτομο για εκείνη ειδικότερα μετά τον βιασμό της!

Η Αμαλία παντρεύεται στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών

H Aμαλία είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς ο Ντίνος είναι ο έρωτας της ζωής της και ο Πάρης ο βιαστής της, τον οποίο έχει επιβάλλει ο πατέρας της ως γαμπρό της! Όμως στα επόμενα επεισόδια αποφασίζει να το σκάσει με τον Ντίνο, αλλά η ασθένεια του πατέρα της την φέρνει πίσω, και αναγκάζεται να του αποκαλύψει πως δεν θα προχωρήσει στον αρραβώνα με τον Πάρη!

Παράδεισος των κυριών

Ο πατέρα της με βαριά καρδιά τελικά δέχεται και έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια Βασιλείου. Τελικά, ποιος θα είναι ο γαμπρός; Η συνέχεια στις οθόνες σας...

Στην φυλακή ο...

Μπορεί στο σημερινό 20/10 επεισόδιο της σειράς να αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μυστικό (δείτε εδώ περισσότερα) αλλά σε αυτά που έπονται, θα δούμε ακόμα πιο συγκλονιστικές σκηνές! Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Γαρνέλη στο περιοδικό Tv24, ο κλοιός στενεύει γύρω από τον αστυνόμο Θανάση Χρηστίδη καθώς οι πιο στενοί του άνθρωποι από το προσωπικό κι επαγγελματικό του περιβάλλον, είναι εκείνοι που θα τον βάλουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ο Σωτήρης, μετά την επίσκεψή του στον Παράδεισο, αρχίζει να ενώνει κάποια κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης. Πλέον είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο Θανάσης είναι εκείνος που εμπλέκεται στη δολοφονία του Αριστείδη, αλλά πρέπει να βρει αποδείξεις. Ο Θανάσης, από την άλλη, δεν αφήνει σε ησυχία τη Μιράντα, που την επισκέπτεται συνέχεια στο σπίτι της.

Η κοπέλα, σε απόγνωση πια, αποζητά τη συμβουλή της μάνας της. Η κυρία Γιαννούλα αποφασίζει να της στείλει βοήθεια, η οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη Μιράντα καθώς δεν είναι άλλη από τη Ματούλα που είναι άσχημα χτυπημένη.

Η γυναίκα τού Χρηστίδη πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει τόσο για τη δική της κακοποίηση όσο και για της Μιράντας. Οι δύο γυναίκες τώρα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ομως Χρηστίδης το μαθαίνει, βρίσκει τη γυναίκα του και αφού τη χτυπάει βάναυσα, την απειλεί και την αναγκάζει να πάει στο τμήμα και να πάρει πίσω την κατάθεσή της.

Ο Χρηστίδης στην φυλακή παραδεισος των κυριων

Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Πηγαίνει να βρει τον νεαρό κι εκείνος καταγγέλλει ότι αυτός που αποπειράθηκε να τον σκοτώσει δεν είναι άλλος από τον Θανάση. Ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Ο Σωτήρης δεν χάνει λεπτό και πηγαίνει στο σπίτι της Ματούλας. Αυτή η επίσκεψη επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο. Η μεν Ματούλα μαθαίνει ότι ο άντρας της κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και ο Γιαμαλής για το τι κάνει ο ανώτερός του τόσα χρόνια στη γυναίκα του και ποιο είναι το ποιόν του. Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, η τύχη του Χρηστίδη σταματάει κάπου εδώ αφού συλλαμβάνεται. Το ερώτημα είναι όμως αν η σύλληψή του θα φέρει το τέλος στην εγκληματική του δράση ή αν τώρα ανοίγει ο ασκός του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή. Γιατί ο αστυνόμος αν ξέρει κάτι να κάνει καλά, αυτό είναι να εκβιάζει κι έχει γνωριμίες που δεν θα τις αφήσει ανεκμετάλλευτες.

Μην χάσετε το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο, Παρασκευή 21/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών - spoiler: «Πιθανό να δούμε και...» - Άλλο ένα σκοτεινό μυστικό της οικογένειας Βασιλείου

Παράδεισος των κυριών - spoiler: «Ατίμασες δύο κοπέλες!» - Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Αμαλία και Άγη