Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha, ο Παράδεισος των Κυριών θα απολαύσουμε το βράδυ της Τρίτης 12/10, και οι εξελίξεις που θα δούμε θα είναι για ακόμη μία φορά καταιγιστικές (δείτε εδώ αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε). O Ντίνος, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο και στο στόχαστρο πολλών που θέλουν με οποιοδήποτε τρόπο να τον βγάλουν από την μέση, και τον μπλέκουν σε μία αρκετά επικίνδυνη κατάσταση, κατηγορώντας τον για...

Σε μέγα κίνδυνο ο Ντίνος στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Θανάσης μαζί με την Βικτώρια είναι έτοιμοι να κατηγορήσουν τον Ντίνο, τον ιδιοκτήτη του «Παράδεισου των Κυριών» για δολοφονία, με την Μιράντα να κινδυνεύει εξίσου από τον πρώτο, καθώς μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποκαλυφθεί το παρελθόν της.

Aλλοπρόσαλος χωρίς την Αμαλία δίπλα του - Το ρίχνει ξαφνικά στο...

Τα επεισόδια που ακολουθούν για τη σειρά Παράδεισος των κυριών είναι πολύ σημαντικά, καθώς στην συνέχεια της σειράς αναμένεται να δούμε τον Ντίνο να προσπαθεί αν φέρει με κάθε τρόπο κοντά του την Αμαλία.

Μπορεί οι δύο τους να κανονίσουν και να συναντηθούν στα κρυφά, όμως δε αργεί η στιγμή, που η κοπέλα θα μάθει, πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος και έτσι δε θα θέλει να τον δει μπροστά στα μάτια του.

Ο Ντίνος δε μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή στη ζωή του και έτσι αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Αρχίζει να βγαίνει, να πίνει και να ξενυχτάει αλλά και να έχει συναναστροφές με άλλες γυναίκες.

Ο Παράδεισος των Κυριών νέο επεισόδιο 6/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (10/10): Έξαλλος ο Αποστόλης με τον Ντίνο - Μαθαίνει πως...

Παράδεισος των κυριών: Σε σοκ η Όλγα - Βλέπει τον Πάρη στο κρεβάτι του νοσοκομείου