Από Ελένη Μήτση

Στο σημερινό 20/10 επεισόδιο του Παράδεισου των κυριών θα αλλάξουν οι ισορροπίες, καθώς η εμφάνιση της μητέρας της Μιράντας έκρυβε πολλά μυστικά, τα οποία θα βγουν σιγά σιγά στην επιφάνεια, την ώρα που η ζωή του Ντίνου είναι σε κρίσιμη κατάσταση...

Οι εξελίξεις για τον Παράδεισο των κυριών την Πέμπτη 20/10

Η μητέρα της Μιράντας μαθαίνει κάτι που τη συγκλονίζει και απαιτεί τη βοήθεια ενός προσώπου το οποίο ανασύρει από τη μνήμη του κάτι που μπορεί να βάλει τον αστυνόμο Χρηστίδη σε μεγάλους μπελάδες, ενώ εκείνος συνεχίζει την προσπάθεια να ενοχοποιήσει τον Ντίνο. Η Αμαλία απομακρύνει από τη ζωή της τον Ντίνο, χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και εκείνος τρελαίνεται. Δεν μπορεί να αντέξει αυτόν τον χωρισμό και αρχίζει να κάνει άσωτη ζωή, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να συνετίσει το αφεντικό του όταν καταλαβαίνει ότι ακολουθεί λάθος μονοπάτια ψάχνοντας για παρηγοριά.

Η Μιράντα έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο λόγω ενός δικού του λάθους που την εξοργίζει και ο Σωτήρης κάνει μια ανακάλυψη που τον βάζει σε έντονο προβληματισμό και τον ωθεί στο να ζητήσει κάποιες εξηγήσεις από τον Ντίνο. Η Αμαλία δέχεται πιέσεις για να παντρευτεί τον Πάρη και παράλληλα αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ντίνο, ενώ ο Πάρης έρχεται αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο εχθρό!

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Αμαλία και Άγη

Εκτός από την οικογένεια Βασιλείου, η οποία έχει δείξει από νωρίς το βρώμικο πρόσωπό της στην σειρά ο Παράδεισος των Κυριών, (δείτε εδώ τα αποδοκιμαστικά σχόλια του Twitter για εκείνη) προς τα εκεί οδεύει και η οικογένεια Μπουραντά, για παρόμοιους λόγους, καθώς η συμπεριφορά του Άγη έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός της δεν φέρεται και τόσο καλά στα κορίτσια που περιτριγυρίζει και για εκείνη την εποχή το παραμικρό φορτωνόταν στις γυναίκες και όχι στους άντρες! Η ίδια λοιπόν μαθαίνει πως εκτός από την Γεωργία, ο Άγης έχει ατιμάσει και άλλη μια γυναίκα.

Ο Άγης μοιράζει δεξιά κι αριστερά υποσχέσεις, και σύντομα η αδερφή του θα καταλάβει πως ατίμασε και την Πολυξένη, στην οποία υποσχόταν τεράστιες αλλαγές στην ζωή της, και η απονήρευτη υπηρέτρια κοιμήθηκε μαζί του γιατί πίστεψε τα λόγια του, πριν "ριχτεί" ακόμη στην Γεωργία!

 Παράδεισος των κυριών

Η Αμαλία τον χαστουκίζει και ξεκινά μεγάλο μπέρδεμα στην οικογένειά τους! Ποια θα είναι η κατάληξη;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (18/10): Το Top 5 της μυθοπλασίας - Ποιος βγήκε πρώτος και ποιος έμεινε εκτός

Ο Παράδεισος των Κυριών αποκλειστικό: Αμαλία και Πάρης συμμαχούν για να γλιτώσουν τον Ντίνο από τη φυλακή